興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我去鴨寮街問過,佢話無呢d卡?
佢話只有全上網和淨電話卡,兩種……
我只係去廣州幾日,有無jm 介紹吓?

大宅

回覆:poohbb_hk 的帖子

如意通—咭兩号,是可以上網的,開咗咭有得申请,不過要十四定十五日前申请!唔介意祇有大陸号,買張联通大陸3G卡已经可以上網!

在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

伯爵府

引用:如意通—咭兩号,是可以上網的,開咗咭有得

原帖由 chaknok 於 15-04-14 發表
如意通—咭兩号,是可以上網的,開咗咭有得申请,不過要十四定十五日前申请!唔介意祇有大陸号,買張联通大 ...
要預早申請?
咁聯通張卡幾錢,有幾多MB data?

大宅

回覆:poohbb_hk 的帖子

如意通係你要開通佢個上網功能,好似15/100MB!

联通卡係约五十蚊張,內有五十蚊,扣月费$9+6(唔记得咩费),總共$15/500MB!

在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

聯通嘅跨境王加強版
中港澳台4地通用

伯爵府

回覆:可否介紹可以用於廣州一卡兩號兼上網的儲值卡?

謝謝大家回答!

首頁

尾頁

跳至