論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

印印黎左半年,so far 表現ok, 佢今日問我攞地址,話同老公離婚,印尼果邊會寄信黎。佢無講清楚係要我address proof 定手寫個地址比佢,我話我諗下先晏d 覆佢。

請問大家覺得點,會點做? address proof 我一定唔會比 ( 佢偷我信無野講 ), 但手寫地址其實我唔比佢佢都可以拼湊到出黎,乜離婚唔洗番印尼架咩?

男爵府

佢自己份contract咪有official地址囉, 駛咩問

333s    發表於 15-4-16 14:14
AY1113    發表於 15-4-16 13:23

大宅

引用:佢自己份contract咪有official地址囉,+駛咩

原帖由 littlerabbitmom 於 15-04-16 發表
佢自己份contract咪有official地址囉, 駛咩問
唔知佢係咪想借錢,借d 意問我攞address proof... 新手請工人,唔知姐姐借錢係咪要僱主信黎 support, anyway我都無比佢

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫佢睇合約啦, 冇address proof俾

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 littlerabbitmom 於 15-04-16

原帖由 powerpuffgirl 於 15-04-18 發表
唔知佢係咪想借錢,借d 意問我攞address proof... 新手請工人,唔知姐姐借錢係咪要僱主信黎 support, anywa ...
我印尼姐姐半年前都係要同老公離婚,但無問我拎屋企地址喎!聽佢講好像可以單方面簽紙,但詳細內容我冇問咁清楚。

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 littlerabbitmom 於 15-04-16

原帖由 powerpuffgirl 於 15-04-18 發表
唔知佢係咪想借錢,借d 意問我攞address proof... 新手請工人,唔知姐姐借錢係咪要僱主信黎 support, anywa ...
我印尼姐姐半年前都係要同老公離婚,但無問我拎屋企地址喎!聽佢講好像可以單方面簽紙,但詳細內容我冇問咁清楚。

珍珠宮

大宅

引用:Quote:原帖由+powerpuffgirl+於+15-04-18+

原帖由 bobo101^*^ 於 15-04-18 發表
我印尼姐姐半年前都係要同老公離婚,但無問我拎屋企地址喎!聽佢講好像可以單方面簽紙,但詳細內容我冇問咁 ...
我問左agent, agent 都話唔洗寄信黎,去領事館就可以辦理離婚,所以我諗印印都係有古惑,我即時收埋晒d 信

首頁

尾頁

跳至