夫婦情感

跳至

首頁
34567...59

尾頁

別墅

回覆:我的青蔥歲月呀~~

追!

大宅

Sky ..同我幻想既唔同,完全唔同。我只能講比我預其中好,心入面加左分。突然我先記得我個刻係十分樣衰⋯⋯我想走!我同sky講sorry,因為係一個咁既情況下見面,我冇準備到。sky講了一句:傻妹,你失戀丫嘛。邊到有人會開心咖?天呀~~一直同我傾電話既人依傢係我身邊,好熟悉的聲音,依舊溫柔!我又喊過,我心入面問自己點解我2年前簡左A而不是sky?如果係sky,至少今日既我應該唔會喊緊!sky同我慢慢分析我同A既事,sky問我呢一刻係咪非A不可?係咪一定要同A一齊?個刻我話係⋯Sky教點樣做,叫我暫時不要煩A,比時間大家,可能A只係接受唔到我又再一次離開佢所以先咁做,sky叫我等。好!我等,我比左半個月時間自己,係呢半個月sky話如果我想打比A既時候可以打比佢,佢可以暫代A。sky,謝謝你!
http://c1img.cyworld.co.kr/img/myAvatar/2011/myAvatar_17004744_1.gif

別墅

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:misselsa0125 的帖子

男爵府

留毛

複式洋房

複式洋房

引用:講同老公點識之前,講下我既情史先⋯⋯十五

原帖由 misselsa0125 於 15-04-18 發表

講同老公點識之前,講下我既情史先⋯⋯

大宅

回覆:VinceCheung 的帖子

大宅

呢半個月𥚃面,我有打過好幾次比A,真係好冷漠,每次我都無奈離場。喊⋯又打比sky...其實我唔想咁做但係,我好寂寞⋯我需要一個人係我身邊。個時我冇問sky仲對我有冇feel,但我可以肯定我無!我只系想搵人陪,我想有寄托,我覺得有個人係你唔開心既時候陪住你,幾好!
http://c1img.cyworld.co.kr/img/myAvatar/2011/myAvatar_17004744_1.gif

男爵府

大宅

回覆:mentos_rainbow 的帖子

大宅

畀面勳章

引用:我同A講我要去美國讀書,一去可能4年,只可

原帖由 misselsa0125 於 15-04-19 發表
我同A講我要去美國讀書,一去可能4年,只可以耐不耐返黎一次(個時無 WECHAT,WHATZAPP 個D,SKYPE都只可以 ...
我覺得樓主媽咪好叻,我都怕自己個女識左甘既人,坦白講我真係覺得你讀左書,睇既野吾同囉。

複式洋房

公爵府

好想睇埋落去

大宅

好喇!我又要出發去美國讀書了。我前一晚打左個電話比A,我話我走喇,bye bye..A話比心機bye bye..之後我問佢仲有冇野同我講,A話冇!好吧!我收缐了。我有點心淡,喊又喊過,傾又傾過,我唔想連最後呢3成既愛都冇埋。個晚我同sky傾左一晚電話,因為佢又就快去澳洲,當大家交流下。我地認承左大家會keep in touch,個刻我有小小唔捨得佢⋯⋯第2日要飛了,上機前我打左個電話比A,打之前我同自己講晤可以再喊,就算A既反應係幾冷淡都好,仲有今次之後我唔會再打比A。我唔會!電話通了,為左唔比A冷淡既反應影響到,今次我先開口,我同A講我係機場了,就上機,今日之後我唔會再煩住你,因為我知道個羞字點寫同埋我唔想走得咁肉酸,A冇出聲⋯我就喂左2下⋯A話哦!順風!掛線後⋯⋯我⋯又哭了!之後電話有sms.......我見到一個我等左好耐但來遲了的⋯⋯

A説:我會掛住你的。

大宅

回覆 wenwen2000 的帖子

係呀!所以我好多謝我屋企人。愛情不是生活全部,以前細個唔識

大宅

留毛

大宅

我會掛住你?什麼?會否遟了?不過我受!一到美國我即刻上網send 左個msg比A,問佢乜意思?同時我亦send 左msg比sky,話比佢知我到了。晚上,A send 左msg比我,叫我小心,但冇答個sms係乜意思⋯我亦冇追問,因為我怕佢覺得我煩,心知我自已仲有機會就好了。我會慢慢一步步黎。之後我同sky講A話會掛住我,sky話:咁唔好咩?其實我個刻好開心,sky亦知道。後來我亦開始同A講返野,不過只係上網傾,返而同sky係傾電話。可能大家都讀書中,多D話題,亦可能因為我接觸既人同事,開始令我我覺得同A已經有差距。

別墅

大宅

你地可能會問我當sky係乜?其實我真係分唔清係朋友定多於朋友,總之,佢係一個有求必應,可能令我交心的人。好啦,半年過去,我又習慣了,同A只係好似朋友咁,而sky呢?都係一樣,但我知佢係對我有feel的,我冇問因為我怕個答案係:係!唔知點解。我冇好感?不是!可能我已經覺得佢好似男朋友咁,我地會哎交,我地會冷戰。但又沒有交代過我地係男女朋友。

首頁
34567...59

尾頁

跳至