親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

兩大加兩小【7同5歲】去芭堤雅,請問有哪間酒店推介

大宅

引用:兩大加兩小【7同5歲】去芭堤雅,請問有哪

原帖由 lylbb 於 15-04-19 發表
我地一家上年住過間叫centara咩咩咩嘅酒店,早餐算多選擇,最好係個泳池有成10條滑水梯,仲有大水泡坐漂流咁,小朋友一定岩,酒店行出去係沙灘,有水上活動玩,要俾錢嘅,我地淨係行過沙灘一轉,無去玩過沙,但間酒店附近無野行,餐廳就要行大約10分鐘先有,酒店對面有便利店同幾檔車仔檔賣燒烤,炒粉麵,水果,酒店有要俾錢搭嘅shuttle bus去市中心,或者酒店對面都有的士,車程10-15分鐘,唔記得幾錢

侯爵府

引用:兩大加兩小【7同5歲】去芭堤雅,請問有哪

原帖由 lylbb 於 15-04-19 發表
Centara mirage resort

大宅

回覆:sunnygirl0v0 的帖子

thanks!

別墅

回覆:芭堤雅洒店

想請問有無人住過at mind serviced apartment? 佢兩房幾吸引,好住嗎?

水晶宮

想試吓HILTON !!

大宅

For kids, below choices are good. Some with slides and some have kids activities.
=============
Centara Grand Mirage Beach Resort,
Hard Rock Hotel (Fri/Sat has bubble party free for hotel guests)
Mercure Ocean Resort,
HolidayInn Pattaya,
Dusit Thani Resort,
Ravindra Resort (far away),

大宅

請問Centara Grand Mirage Beach Resort 內嘅餐廳食野貴唔貴?

大宅

myheiheibb 發表於 15-4-21 15:15
請問Centara Grand Mirage Beach Resort 內嘅餐廳食野貴唔貴?

酒店價位囉... 又唔係話貴得好離譜嘅, 4個大人Lunch 大約3-4百蚊吧!

大宅

引用:Quote:原帖由 lylbb 於 15-04-19 發表兩大

原帖由 sunnygirl0v0 於 15-04-20 發表
我地一家上年住過間叫centara咩咩咩嘅酒店,早餐算多選擇,最好係個泳池有成10條滑水梯,仲有大水泡坐漂流 ...
我訂房如冇寫小朋友,小朋友早餐是否要另外俾錢?

大宅

引用:Quote:myheiheibb 發表於 15-4-21 15:15 請

原帖由 hayamama 於 15-04-21 發表
酒店價位囉... 又唔係話貴得好離譜嘅, 4個大人Lunch 大約3-4百蚊吧!
我見佢話12歲以下不加床可免費住,是否即係包埋小孩早餐?定要另計?

大宅

引用:Quote:原帖由 sunnygirl0v0 於 15-04-20 發

原帖由 麒麟怪 於 15-04-28 發表
我訂房如冇寫小朋友,小朋友早餐是否要另外俾錢?
咁我就唔清楚,我淨係記得講低房號俾staff聽就行入餐廳搵位坐,我個女得兩歲,所以我都無講俾酒店聽有小朋友同行,我估要睇下你小朋友幾歲囉

首頁

尾頁

跳至