親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

打算跟團去柬埔寨,請教簽証問題,請問如果自己去做,嗰啲職員是否講英文?及只收美金?如果托旅行社做,大約多少費用?又,網上做,個網址邊度揾?收幾錢呢?

男爵府

回覆:倫倫個媽咪 的帖子

唔好煩啦,比埋旅行社做啦。你千奇唔好網上做,網上個d都係agent 做,同做完到步後要再去交錢拎張野先得。

男爵府

missvivi 發表於 15-4-21 23:23
唔好煩啦,比埋旅行社做啦。你千奇唔好網上做,網上個d都係agent 做,同做完到步後要再去交錢拎張野先得。
...
.網上做不是網上信用卡過數便OK嗎?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係有落地簽證? 朋友上年去, 話比兩張相+好似廿蚊美金就得
你跟團就比旅行社搞埋啦

男爵府

回覆:倫倫個媽咪 的帖子

我見宜家有offical 做網上簽証,做完佢會send confirmation 比你,去到柬埔寨要去一個特定counter換返張正式簽証先得。因為你跟團,唔建議落地簽。 都係比埋旅行社做啦,旅行團就係要集體行動麻。自由行就落地簽啦。

珍珠宮

我以前去落地簽証, 夾5-10元美金在PASSPORT, 就過到

複式洋房

對不起,我也想請問如親自到領事館辦理,是否即日可以取証?我八月會出發,是否現在除時去辦理也可以?

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我以前係網上做, 又方便又快, 而且平過旅行社

男爵府

倫倫個媽咪 發表於 15-4-21 19:03
打算跟團去柬埔寨,請教簽証問題,請問如果自己去做,嗰啲職員是否講英文?及只收美金?如果托旅行社做,大約 ...

JM 話: 簽證係尖沙咀星光行,即取,好快,百幾蚊,唔洗預約

領使館 : 柬埔寨
地址 : 尖沙咀梳士巴利道3號星光行6樓616室
電話 : 25460718 我問左費用HKD$290
傳真 : 28030570

需申請表格 1 張,香港特區護照正本、影印本及照片一張。

首頁

尾頁

跳至