親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

1. Fairmont
2. Stamford
3. Pan Pacific
4. Carlton City

男爵府

引用:1. Fairmont2. Stamford3. Pan Pacific4. C

原帖由 boutbout 於 15-04-27 發表
1. Fairmont
2. Stamford
3. Pan Pacific
我無住過呢幾間,但整體上位置都好方便。價錢未必最平,但尚算合理。嚟緊暑假我帶孩子去四日,都考慮緊邊間。知吾知Stampford要幾錢?

大宅

Stayed at Carlton City last week, quite convenient...

別墅

回覆:新加坡酒店,你地會點揀?

呢幾日不停做research搵料 check 價,小妹有以下意見(但純個人認為咋,未必真係啱)

1. Fairmont (同stamford差不多貴,但相對地少人提)
2. Stamford (第2貴,最多人like因為極方便, 但wifi好似要收錢)
3. Pan Pacific(最貴,呢個名有幾間,我估係指PP Singapore啩)
4. Carlton City(最平,較新酒店)

我book了5月尾住carlton city 及stamford. D酒店價錢痴痴地,日日唔同價,上下午都可能相差幾舊水

大宅

回覆 nicamchan 的帖子

我係Hotxx.xxx book左stamford9月中秋時段, 佢地晚上成日出會員優惠呢間酒店有9折, 我一晚連稅唔洗$1200, 另外我見網上人講join呢間集團做會員(免費), 可免費上網, 不過要自己帶個router去, 我join左, 未知到時會否真係免費.

Carlton City我舊年住過, 新淨, 去牛車水好方便.

大宅

回覆:新加坡酒店,你地會點揀?

我住過swissotel the stamford, 非常正,又方便。join咗會員後,用wifi唔使錢㗎,上年都不用帶咩router,一入房即用。

fionayeung    發表於 15-4-28 14:49

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:+本帖最後由+fionayeung+於+15-4-28+14:37+

原帖由 fionayeung 於 15-04-28 發表

我Easter 住左2晩stamford, 出發前幾日免費join member, check in 𢓭2日wifi 免費

fionayeung    發表於 15-4-28 14:55

大宅

引用:回覆 nicamchan 的帖子我係Hotxx.xxx book

係咪多數晚上先有優惠,因為我試過入discout code係話呢間有優惠

大宅

回覆 開心果^^ 的帖子

係呀, 佢唔關discount code事, 係價錢上出會員額外九折, 唔係晚晚有, 不過我試過幾晚都見到.

大宅

引用:回覆 開心果^^ 的帖子係呀, 佢唔關discount

回覆 開心果^^ 的帖子

係呀, 佢唔關discount code事, 係價錢上出會員額外九折, 唔係晚晚有, 不過我試過幾 ...
好的,我晚上留意下

大宅

引用:回覆 nicamchan 的帖子我係Hotxx.xxx book

請問你這個價係包早餐?可免費取消預訂嗎?

別墅

回覆:Lqueenie 的帖子

請問係join stamford member 嗎?如何join ? 請賜教。今朝check5月26一28日 2晚連税合共$3188,點知下午加價要$35XX。仲要後尾先發現冇免費wifi, 而家仲要冇得退

大宅

alungma 發表於 15-4-28 15:40
請問你這個價係包早餐?可免費取消預訂嗎?
不包, 不可

大宅

nicamchan 發表於 15-4-28 15:41
請問係join stamford member 嗎?如何join ? 請賜教。今朝check5月26一28日 2晚連税合共$3188,點知下午加 ...
https://www.swissotel.com/circle/ 呢到join

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我住過swissotel+the+stamford,+非常正,又

原帖由 雪米兒 於 15-04-28 發表
我住過swissotel the stamford, 非常正,又方便。join咗會員後,用wifi唔使錢㗎,上年都不用帶咩router,一 ...
請問係咪join 佐會員入住就自動有wifi?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+雪米兒+於+15-04-28+發表我住

原帖由 yuyu.c 於 15-04-28 發表
Wifi 不用另外收錢, 每24小時要sgd28定26, 佢check 到你係member就會免收

大宅

引用:請問係join stamford member 嗎?如何join

原帖由 nicamchan 於 15-04-28 發表
請問係join stamford member 嗎?如何join ? 請賜教。今朝check5月26一28日 2晚連税合共$3188,點知下午加 ...
如果你係hoxxx.xxx book, 佢有最低價格保證,如果之後你發覺平過之前book, 你可打去熱線申請退返個差額,所以我先成日留意住有無平到

大宅

引用:Quote:原帖由 雪米兒 於 15-04-28 發表我住

原帖由 yuyu.c 於 15-04-28 發表
我就book時加埋個會員number

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+15-04-28+發表請問

原帖由 Lqueenie 於 15-04-28 發表
Wifi 不用另外收錢, 每24小時要sgd28定26, 佢check 到你係member就會免收
Join 會員要收費嗎?

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+15-04-28+發表請問

我就book時加埋個會員number
因我唔係官網book,所以要另外join 會員。

首頁
12345...6

尾頁

跳至