親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuyu.c 發表於 15-4-28 16:51
Join 會員要收費嗎?
不用, 免費的

大宅

引用:Quote:原帖由 fionayeung 於 15-04-28 發表

原帖由 yuyu.c 於 15-04-28 發表
因我唔係官網book,所以要另外join 會員。
我都唔係官網book, member係另外申請

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuyu.c 發表於 15-4-28 16:51
因我唔係官網book,所以要另外join 會員。
我都唔係官網 book, email 酒店問野時, 佢自動幫我將 2 晚房加落的 member account 內

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+15-04-28+發表因我

原帖由 fionayeung 於 15-04-28 發表
Thank you!!

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+15-04-28+發表因我

原帖由 fionayeung 於 15-04-28 發表
Thank you!!

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+15-4-28+16:51+因我唔

原帖由 Lqueenie 於 15-04-28 發表
我都唔係官網 book, email 酒店問野時, 佢自動幫我將 2 晚房加落的 member account 內 ...
Thank you!!

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+15-4-28+16:51+因我唔

我都唔係官網 book, email 酒店問野時, 佢自動幫我將 2 晚房加落的 member account 內 ...
咁同行人有冇得wifi?定大家一齊join member?

大宅

引用:Quote:原帖由 Lqueenie 於 15-04-28 發表我

如果房內free wifi, 同行友人應該入code便可用

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+15-04-28+發表我

我間房4部機用都得

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+15-04-28+發表我

我記得好似一間有4定5個quota

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+15-04-28+發表咁同

我記得好似一間有4定5個quota
我兩人用姐夠晒 Thank you!

珍珠宮

我兩人用姐夠晒 Thank you!
我都係2個人, 4部機

大宅

回覆:新加坡酒店,你地會點揀?

想請問住過fairmont 或 stamford的jm, 如果我三個大人,可否只book兩間房?twin room的單人床可睡二人嗎?定係一定要加床?有冇得加床?

別墅

回覆:fionayeung 的帖子

想问吓 carlton City hotel 兩张床size, 每张是3呎or 4呎? 因為一家四口(小孩是3歲和7歲) 和我妈咪5人想同住一房

大宅

回覆 littleyvonne 的帖子

我上次住係雙人床房, 印象中不算大

別墅

回覆:fionayeung 的帖子

Thank you!

複式洋房

引用:Quote:原帖由 boutbout 於 15-04-27 發表1.

原帖由 wendybruce 於 15-04-28 發表
我無住過呢幾間,但整體上位置都好方便。價錢未必最平,但尚算合理。嚟緊暑假我帶孩子去四日,都考慮緊邊間 ...
我都係summer去,check過stamford around 1500/night連稅

大宅

引用:想請問住過fairmont 或 stamford的jm, 如果

原帖由 WinnieCatCat 於 15-04-28 發表
想請問住過fairmont 或 stamford的jm, 如果我三個大人,可否只book兩間房?twin room的單人床可睡二人嗎? ...
係2張4呎床。

大宅

分別住過swissotel the Stamford 同 fairmont, 因為fairmont住premium room, 房間新D;swissotel 樓層高D景靚D,其實兩間都同樣City Hall MRT 上,一樣方便。其實如果再去新加坡,我會訂平果間;兩間都好。

大宅

引用:Quote:原帖由 fionayeung 於 15-04-28 發表

原帖由 開心果^^ 於 15-04-28 發表
好的,我晚上留意下
今晚又見到有啦

首頁
12345...6

尾頁

跳至