烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

但其實我老婆用多,佢以前有部Tefal唔知咩size,温度好以去到250度。不過後來比人整爛左無要。之後一路無再買。

佢今日特然問我買咩牌子好,我識條毛咩,雖然家中麵包係我整既。 (chrap cheap麵包機)

佢以前會整下蛋糕仔,烤下雞翼咁。

我上網都睇過下,有一部幾全面既焗爐,不過行貨好似無返貨,只能台灣買返香港。

佢型號係日立既 過熱水蒸氣烘烤微波爐 MRO-MBK3000T

http://www.hsct.com.tw/products/products_03.php?pid=MRO-MBK3000T

部野的確有D貴,而且保養的確係問題。所以想問下各位高手有無意見比小弟參考下。

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

伯爵府

kelkmk 發表於 15-5-4 00:39
但其實我老婆用多,佢以前有部Tefal唔知咩size,温度好以去到250度。不過後來比人整爛左無要。之後一路無再 ...
水波爐好高温煮食,唔太健康

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:各位JM們,我想買焗爐!

知都係睇依度jm推介,淘左忠臣,等收貨

伯爵府

畀面勳章

cherry_elc 發表於 15-5-4 01:03
知都係睇依度jm推介,淘左忠臣,等收貨

http://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.1-b.w5003-9183843161.8.E7APlt&id=41957186443&rn=42da38648fd91ec15a04410d4b87335e&abbucket=5&scene=taobao_shop

This one??

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:cherry_elc 發表於 15-5-4 01:03 知

原帖由 kelkmk 於 15-05-04 發表
係丫

大宅

回覆 cherry_elc 的帖子

點運落黎香港? 集運? 幾錢?

複式洋房

我就用緊呢個
http://www.price.com.hk/product.php?p=187433

大宅

P仔H3200 同 忠臣x6 好難選擇!

禁止訪問

回覆:pchowka 的帖子

男爵府

引用:回覆 cherry_elc 的帖子點運落黎香港

原帖由 pchowka 於 15-05-04 發表
回覆 cherry_elc 的帖子

點運落黎香港? 集運? 幾錢?
我用集運咋
我諗運費應該多100左右

大宅

畀面勳章

回覆:各位JM們,我想買焗爐!

如果買水波爐你睇下東芝岩唔岩你?岩岩出左新行貨,我都想買

伯爵府

畀面勳章

引用:如果買水波爐你睇下東芝岩唔岩你?岩岩出左

原帖由 christyshek 於 15-05-04 發表
如果買水波爐你睇下東芝岩唔岩你?岩岩出左新行貨,我都想買
係唔係EL-LD430HK

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+christyshek+於+15-05-04+發

大宅

引用:Quote:原帖由+christyshek+於+15-05-04+發

要有保養就買港行,百仔折實$66XX,我舊年都想買泥部日水(2013年款,日本已經停賣,改出口去香港台灣),但最後尺寸太大冇位放所以無買!

日本有新尺寸出左,細少少26L,啱我廚房放,我今年應該會托一部返來...

首頁

尾頁

跳至