跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無上過Monkey Tree英文的媽咪可分享吓, 有興趣想報讀, 但價錢好貴, 想聽下各位讀過的意見, Thanks~

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

你可以去試下堂呀~

我仔上左差不多5個月, 感覺到佢慢慢開始build up 信心講英文, 貴真係貴, 但worth~

大宅

回覆:元朗 Monkey Tree

我仔2歲半開始上saturday monkey,第一堂已好開心,返左四個月,而家成日都話要去搵miss,睇得出佢好開心,成日自己同自己講英文,雖然我聽唔明住不過佢好鐘意,培養到興趣已好值得

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

我仔 k1,都想佢去呢間學,但佢好痴身同我分開就喊,我諗要k2先學到啦

想問你地學緊咩?幾錢?

男爵府

多謝各位媽媽意見,我都比我小朋友試下先

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lokszebb 發表於 15-5-5 22:32
我仔 k1,都想佢去呢間學,但佢好痴身同我分開就喊,我諗要k2先學到啦

想問你地學緊咩 ...

我仔上緊saturday monkey, 你都可以去試左先, o個度d staff好helpful的~~

另外o個度3位英文老師都好好

別墅

我囡3歲開始上sat little monkey, 上左2個月,佢話佢好鍾意monkey tree英文老師,上得好開心, 開始對英文有興趣~
我睇過exercise book,生字有少少深,但我囡又認到一部份,另外little monkey 會教少少phonics,
我囡學到phonics發音, 但唔識寫字,連tracing都有困難,所以轉返chat room都好d
Sat class $280/ 1.5 hr, 都幾貴; chat room $140 1 hr/min 2 classes weekly
如果小朋友不是讀英普幼稚園,我覺得呢度學英文都唔錯

大宅

想問天水圍monkey好嗎

大宅

而家有promotion, 報名有5%discount.

大宅

BK Milk勳章

引用:而家有promotion, 報名有5�scount.

原帖由 kkmobile 於 15-05-09 發表
而家有promotion, 報名有5%discount.
請問monkey tree 在那裏?

大宅

基元中學附近。

禁止訪問

別墅

我岩岩比仔仔JOIN左暑期班, 6WEEKS, 到K1就睇下 可唔可以直接上PHONICS班, 因仔仔學校係HAPPY SCHOOL, 唔谷既, 想試下喺呢度補補英文

首頁

尾頁

跳至