懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

好似仲有一段時間,但都好緊張了

大宅

回覆:12月預產媽媽入黎傾下

預產期1212 宜家日日都好攰好眼訓,個胃又好漲好頂

大宅

畀面勳章

我依家...成日唔記得自己粗身大細呀~~
我6W5D, 預產係12月27

男爵府

引用:預產期1212++宜家日日都好攰好眼訓,個胃又

原帖由 Conniess 於 15-05-08 發表
預產期1212 宜家日日都好攰好眼訓,個胃又好漲好頂
7 dec, 第2胎好攰呀

男爵府

引用:我依家...成日唔記得自己粗身大細呀~~我6W5

原帖由 rebeckywai 於 15-05-08 發表
我依家...成日唔記得自己粗身大細呀~~
我6W5D, 預產係12月27
我7 dec eDD. 成日作嘔

大宅

畀面勳章

回覆 wong898 的帖子

我前個排都口淡淡, 有一兩下想嘔, 好彩無嘔到又胃頂, 好似好飽唔想食野
今日情況好左好多, 可能我有食安胎藥, 幫到手

加油呀!!媽媽~

男爵府

引用:回覆+wong898+的帖子我前個排都口淡淡,+有

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

畀面勳章

哎吔...咁咪好辛苦?
我都想等下睇下有無人開GROUP
我下星期產檢, 其實我可能變左1月媽媽都唔定...所以唔敢主持開GROUP

男爵府

引用:回覆+wong898+的帖子哎吔...咁咪好辛苦?我

原帖由 rebeckywai 於 15-05-08 發表

哎吔...咁咪好辛苦?
我本身係11月的,但閃閃後變左12月了

大宅

畀面勳章

原來係咁....
都爭左好多日??

大宅

回覆:12月預產媽媽入黎傾下

未照閃閃,計last period就應該係23/12,有冇人睇中E安胎?
因為胃口唔好,對住d藥好想嘔,唔想再飲,但又怕個胎唔穩

男爵府

引用:回覆+wong898+的帖子原來係咁....都爭左好

男爵府

引用:未照閃閃,計last+period就應該係23/12,有

原帖由 lalawawa 於 15-05-08 發表
未照閃閃,計last period就應該係23/12,有冇人睇中E安胎?
因為胃口唔好,對住d藥好想嘔,唔想再飲,但又 ...
我2胎都冇睇中醫,我諗我一定飲唔到,宜家除左麥記樣樣都唔想食

男爵府

引用:未照閃閃,計last+period就應該係23/12,有

大宅

畀面勳章

回覆 lalawawa 的帖子

我依家有中醫飲藥安胎...飲左2星期LA初時有時時好似感冒, 好擔心, 咪順便睇埋
點知飲左....晚晚都訓到好冧, 第朝起身好精神
所以KEEP住睇
SO FAR 係有時有少少作嘔FEEL.....2次左右(現在我6W5D)
但今日完全無晒事咁喎

有時.....差D 唔記得粗身大細~

大宅

畀面勳章

我初時以為計M 期....因我M CYCLE 都長....不過可能以照為準

希望我照完仲係12月媽媽GROUP~
好想早D 見到佢~~

我PM 左你LA

大宅

引用:Quote:原帖由+lalawawa+於+15-05-08+發表未

大宅

回覆:rebeckywai 的帖子

我飮唔飮好似分別唔大,超級眼瞓,超級頂胃,囗啖啖,行動好慢,好明顯比人見到都問係咪有咗

大宅

畀面勳章

回覆 lalawawa 的帖子

係呀~咁你多D 休息呀!!!初初幾個月...身體變化好大

別墅

回覆:rebeckywai 的帖子

Me 2,我完全冇咩特別感覺,係有時想反胃,而家6W5,下星期照閃閃,好擔心

首頁

尾頁

跳至