自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我知道多數都要預訂,因之前在餅店訂了一個今日正日取,但頭先取時個旦糕不是我訂那款,都算,但係爛開,同係寫另一人名,要不下。不想仔仔失望,要即時找另一個代替,想請問各位知道那裡有公仔/車仔生日旦糕係現成可購買? 萬分感謝!

子爵府

好媽媽勳章

引用:我知道多數都要預訂,因之前在餅店訂了一個

原帖由 chungyanyan 於 15-05-08 發表
我知道多數都要預訂,因之前在餅店訂了一個今日正日取,但頭先取時個旦糕不是我訂那款,都算,但係爛開,同 ...
荃灣新之城樓下有間造型旦糕店,
周不時都有公仔display 可睇下有無,
一系“p字頭果間雪糕旦糕,
荃灣廣場地下,
如心廣場pacific 隔離,都有現成造型旦糕
你可以去碰碰運氣。。

公爵府

chungyanyan 發表於 15-5-8 14:48
我知道多數都要預訂,因之前在餅店訂了一個今日正日取,但頭先取時個旦糕不是我訂那款,都算,但係爛開,同 ...
東海堂有車造型蛋糕,但不知是否要預訂,你打去附近嘅問下有冇現貨

子爵府

引用:我知道多數都要預訂,因之前在餅店訂了一個

原帖由 chungyanyan 於 15-05-08 發表
去反x城買架小朋友鐘意嘅車, 再買個蛋糕寫埋生日牌, 放架車上去, 小朋友都會好開心

子爵府

回覆:各位,急問邊樹有現成公仔-車仔生日旦糕?

唔想整污糟架車, 用張卡紙包張保鮮紙墊車底

大宅

回覆:各位,急問邊樹有現成公仔-車仔生日旦糕?

謝謝你們既意見 本黎個腦實曬唔知點算

首頁

尾頁

跳至