自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

因為裝過幾個都收唔到 email
謝謝

翡翠宮

唔駛裝APPS架喎...手機通常有得收email, 只要set番個email address 就自動收到

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:唔駛裝APPS架喎...手機通常有得收email, 只

原帖由 bb2 於 15-05-08 發表
唔駛裝APPS架喎...手機通常有得收email, 只要set番個email address 就自動收到
我有用,但明明入啱 PW 佢話我錯,根本用唔到。

子爵府

畀面勳章

回覆:請教 Android 機裝咩 apps check hotmail

我都仲有用hotmail.,同樣用手機入都係唔得,唔知點解我估hotmail 已經停用 咗,所以 確認唔到掛。

ps :如有錯請更正

^.^

伯爵府

回覆:請教 Android 機裝咩 apps check hotmail

outlook.com

大宅

回覆:cksk 的帖子

Outlook.com個app

翡翠宮

yanau 發表於 15-5-8 16:36
我都仲有用hotmail.,同樣用手機入都係唔得,唔知點解我估hotmail 已經停用 咗,所以 確認唔到掛。 ...
我都係用hotmail...收到喎

男爵府

引用:我都仲有用hotmail.,同樣用手機入都係唔得

原帖由 yanau 於 15-05-08 發表
我都仲有用hotmail.,同樣用手機入都係唔得,唔知點解我估hotmail 已經停用 咗,所以 確認唔到掛。 ...
用緊 & 收緊 E-mail wor
不過板面叫 outlook

29/08/2014, BB born @w14. We will always love  you & hope you rest in peace  

首頁

尾頁

跳至