自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:我把男人養廢了

我未睇完......
就已諗起..... 花老爺:
佢娶到你係佢福氣

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

睇完,驚覺自己真係好少顧件舊俬

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

叉叉
肯氹下都做得心甘情願d,幾好吖~

珊瑚宮

引用:閃耀幸福Post小小對老婆生活上既依賴先係小

原帖由 mrs_tantan 於 15-05-14 發表
閃耀幸福Post

小小對老婆生活上既依賴先係小確幸呀!好好珍惜!

珍珠宮

畀面勳章

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

陳生肯做家務都唔算廢喎,好過識自己食但留番成屋垃圾等你執拾!

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我老公都係咁,不過我感覺良好

大宅

有見及此,我一早訓練我男人學識最基本~煮飯,阿仔才有啖好食!

而且家務要佢定時做,才熟手!

侯爵府

引用:陳生會幫家務,會執屋,會陪小朋友,但係完

原帖由 隔離陳師奶 於 15-05-14 發表
陳生會幫家務,會執屋,會陪小朋友,但係完全唔識打理自己。
例如:
D衫,今季入咗十數件T比佢,佢著來著去 ...
終於睇哂啦,發覺你老公係好老公,佢習慣左你照顧佢一D生活模式,既享受又唔想改變,幫手做家務,拖埋地仲想点

珍珠宮

你唔鐘意我啦?>>>>>>好lum喎
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

男爵府

回覆 隔離陳師奶 的帖子

著衫同食生果0個part同我老公好似. 大把衫但係著來著去都係0個幾件, 著完又唔放返入櫃叠晒0係椅背. 又係蕉以外0既生果要搣埋切埋俾佢食. 可能d男人係咁.

子爵府

曬命啞曉去做家務都唔算叫養癈左丫。咩都唔幫手做剩係識打機。叫佢幫手,同佢講完野都冇在意個d先係癈

http://uccfs.paran.com/PUD/co/conut1004/IMG/20110227/1298810488_201102272141582684200601_0.jpg

大宅

大家都要珍惜啊。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

叉叉

我被我老公養廢了.. 事無大小都要佢做、要佢幫.. 試過同屋企人去旅行3日見唔到老公、咩都自己做. 直頭成個人好似癲左咁
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

侯爵府

叉叉好sweet

琥珀宮

畀面勳章

冇人係完美既,會做家務已經好到不得了啦

子爵府

我成日話我c6係生活白痴,佢話我縱佢縱到咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

引用:我老公把我養廢了,我湯係老公裝,生果老公

水晶宮

haha這是幸福的~
我爺爺以前都係咁, 麻麻出左街, 佢唔食唔飲坐係sofa度等麻麻回家..
明明食物係雪櫃 佢都唔會行入去廚房...

首頁

尾頁

跳至