親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

conniecheung 發表於 15-5-14 08:45
會帶8歲小朋友去,JM有冇必玩行程介紹下?
我都係8月去, 因為未去過, 無乜頭緒

子爵府

引用:會帶8歲小朋友去,JM有冇必玩行程介紹下?

原帖由 conniecheung 於 15-05-14 發表
會帶8歲小朋友去,JM有冇必玩行程介紹下?
我8月尾帶埋9歲仔去,只留曼谷玩五日,你地 plan 好行程未呀?

我只訂左機票,酒店都未訂,你地呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

報到, 報到, 我8月頭去四大兩小, 兩晚芭堤雅, 兩晚曼谷

[img=500,400][/img]

大宅

回覆:8月會去曼谷、芭提雅,揮手區。

17-21/8五日四夜

禁止訪問

子爵府

引用:我8/26-29 4日曼谷

原帖由 萬榮太太 於 15-05-14 發表
我8/26-29 4日曼谷
我27-31/8,同你好近,你今次林住去邊?

禁止訪問

男爵府

8 月 1 出發, 去8日, 4 晚 Centara Grand Mirage Beach Resort, 3 晚 BKK, Novotel on Siam Square

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

回覆 conniecheung 的帖子

我8月頭都會帶6歲仔仔hea 玩曼谷玩5日.
(打算去chocolate village,siam海洋館)
safari world 仲諗緊去唔去.
其餘時間會行下街,游下水.

大宅

Ksyy1018 發表於 15-5-14 14:58
8 月 1 出發, 去8日, 4 晚 Centara Grand Mirage Beach Resort, 3 晚 BKK,novotel on Siam Square ...請問你知唔知Novotel on Siam近唔近Kidzania? Thx.

大宅

我6月去,大人已經要$4000位,你地8月會否仲貴

別墅

BK Milk勳章

20-26/8泰國曼谷芭堤雅之旅
一行7人4大3細10/8/4歲兩個家庭坐7:45分泰航
1.下機包車去酒店hea到7点晚飯
2.可能去白島3点回來/hea酒店(大人按摩)晚飯
3.新開卡通水上樂園回來晚飯
4.早餐後游水再回房執行理12点包車出發曼到谷spa後食晚飯酒店
5. 賽福瑞野生世界(Safari World)+在朱古力村晚飯
6.各色扮演( 上午媽媽去按摩下午爸爸去按摩)夜市&晚飯
7.酒店早餐後游水到12点checkout再去水門雞飯&行街夠鐘出機場回港,坐18:30泰航回

住芭堤雅3晚Centara Grand Mirage Beach Resort,
曼谷3晚Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

伯爵府

1/8至6/8,凌晨到機場附近酒店瞓覺
Day 1 bell service 去pattaya,信不信由你,住discovery beach hotel
Day2 出島或cartoon network,3d art paradise
Day3 elephant park,轉酒店 centara grand mirage
Day4中午check out 后去曼谷,terminal21,asiatique,住amari Watergate
Day5夢幻樂園,chocolate ville
Day6 kid Zania ,去central world,big C,凌晨機返香港
而家淨買左機票丶保險丶book左6晚酒店,2大1小$78xx,其他7月先攪

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

報到 3-8 Aug 6天 芭堤雅
住Centara Grand Mirage 主要去hea

你地咁快諗左行程

大宅

報到,17-21會去曼谷芭堤雅,已book左酒店。機票諗馬坐泰航定cx.

大宅

我8月尾都去泰國帶2大2 老加多個8歲囝囝,我只訂左機票,酒店太多選擇仲未訂呀!行程都係仲睇緊,十五十六去唔去翟道翟,怕老人家頂唔到咁熱

大宅

係喎,而家個rate咁好,會唔會唱定先呀

大宅

我8月頭去請問你地有冇Book車from bangkok to pattaya round trip? How much?

男爵府

xpower 發表於 15-5-14 16:55

Kidzania 响 Siam Paragon 5/F, exactly 点去我未揾路, 但我估可以行到去, 因為同一個 BTS 站 + 呢幾個商場都响Novotel 酒店附近的。

首頁

尾頁

跳至