自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:kwonglam 的帖子

咁都好嬲

大宅

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

樓主, 我都有玩呢個網, 玩咗4年喇, 當時仲係7個工作天

嗰時我都試過半個月先收到, 仲要唔止一次, 但我抱住收到咪收, 收唔到就算嘅心態, 因為其實我又唔洗比錢無蝕啲咩嘅, 所以唔會寫email去問, 順其自然, 寄嚟就寄嚟, 中間反而唔記得咗換過添

收到嗰時, 我咪同c6笑笑口咁話, 終於寄到嚟喇!

大宅

引用:樓主,+我都有玩呢個網,+玩咗4年喇,+當時仲

原帖由 fbyan 於 15-05-15 發表

嗰時我都試過半個月先收到, 仲要唔止一次, 但我抱住 ...
其實我初初都係架!

大宅

回覆:好谷氣啊!搵人哄下我!

無貨都要同你解釋?人哋都話會寄出啦,又唔係唔寄!唔通要同你打份report ?人哋有權唔送出俾你都仲得呀!

大宅

引用:咁都好嬲

原帖由 嵐嵐雲妮 於 15-05-15 發表
咁都好嬲
仲要咁都要tum.....,

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 咩都唔識 於 15-05-15 發表你

原帖由 kwonglam 於 15-05-15 發表
我明白唔可以要求咁高,我只是希望佢地回覆好一點!其實真係睇到佢地回覆係好嬲。

...
其實佢地都覆左你冇貨,遲左寄出,同道左歉,咁你仲要咩解釋? 你要明白呢個係免費啲game,免費寄出你仲想點

大宅

kwonglam 發表於 15-5-15 11:44
其實我初初都係架!
咁而家繼續係咁咪得囉:)

可能你覺得佢覆你時對答得唔妥當, 但算啦, 最終有寄到比你就得, 你無損失的

真係再嬲, 就睇多啲佢嘅廣告, 做多啲任務, 拎多啲佢嘅禮券補數

有時佢太多人睇廣告, 名額好快爆我睇唔到, 就會咁諗, 下次再拎多啲禮券補數 XD

大宅

我哋咁覆樓主,樓主要谷到幾時?

禁止訪問

引用:免費都咁谷氣,何必要為難人呢? +

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無貨咪解釋左囉, 你仲想佢打黎通知你而家無貨, 跟住再打黎通知你而家寄出? 會唔會太高要求呀

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:樓主, 我都有玩呢個網, 玩咗4年喇, 當時仲

嗰時我都試過半個月先收到, 仲要唔止一次, 但我抱住 ...

大宅

引用:Quote:kwonglam+發表於+15-5-15+11:44+其實

咁而家繼續係咁咪得囉:)

可能你覺得佢覆你時對答得唔妥當, 但算啦, 最終有寄到比你就得, 你無損失的
多謝你安慰

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

解釋? 我覺得你好麻煩....

大宅

kwonglam 發表於 15-5-15 11:52
多謝你安慰

不用謝, 我有玩所以我知嗰個網站近來真係做得比較差, 好似cs成日唔夠人, 同埋又要share咗廣告要永遠公開唔可以delete等等

不過我都係本住我嘅目標係有禮券攞就得, 其他嘢嬲嚟都無用, 所以樓主都快啲下咗啖氣, 可能今晚又有廣告呢 :)

kwonglam    發表於 15-5-15 12:03

琥珀宮

係唔係JXG?而間不嬲覆嘢都係咁,覆嘢覆D唔覆D,同埋好多時問非所答,不過最後收到券我就算了,費事嬲親自己

kwonglam    發表於 15-5-15 12:23

複式洋房

我做C.S,所有做C.S 呢行既人,最憎就係你呢D人,著數就識拎,人地都係打份工姐,總係有你呢D咁既人去為難人地
人地已經跟程序寄比你啦咩都話要解釋,為難完人地你會好過D開心D咩?
香港多多個你D咁既人,真係大獲,都已經唔係賺你錢啦

最重要最後有著數既都係你,等下都好似呃你錢咁
好心你啦,多D係人地角度睇啦

你咁樣人地只會咀咒你,BLACK LIST 你,而你未必會知道!

禁止訪問

引用:樓主,+我都有玩呢個網,+玩咗4年喇,+當時仲

大宅

Mulberry2010 發表於 15-5-15 11:59
想買係咩app ar?

pm u

禁止訪問

引用:回覆+kwonglam+的帖子唔知點解你要著火,

子爵府

有咩好嬲,送比你仲要快D,無野呀你

首頁

尾頁

跳至