自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢幾日被人煩都笨左..........
話說..... 經過廟街,甘有個先生話係咩易學研究苑的專家,年老,又係平安大廈有鋪,好似好勁咁~
叫X榮軒啦, 咁HO先生好似SALES咁........
我耳仔軟被他哄到坐下來,然後話二百蚊包咩包咩.......
坐下來,他說: 先付錢
咁二百蚊俾啦.....講左面相同手相,仲要唔準.....
跟住又不斷叫我俾多五百睇八字......
我話唔睇, 之後他又叫我留下電話.......
惡夢開始.........
日日打電話來SALE..........
最後俾他落嘴頭話八字必靈,只要4舊.......
去睇下都好,又話一小時, 又話年年都知......
點知去到,四百先入袋,之後講的野同二百元的野一樣.......
我當場黑面!
但錢已進他袋.......
仲要只講五分鐘,就開始SALE要淋聖水,又話又改名,又話俾多千幾二千睇紫微..........
妖! 正廟街神棍!
睇在佢咁年老的分上,都唔想理佢.......
佢又不斷叫我去禁錢提款.........
自已唔係家庭有問題都唔會笨到被他講幾句俾錢啦.....
他唔會理你現況有幾滲.... 全程不斷講: 你係中銀定恒生呀,去禁錢啦,好多野睇的.........
何榮軒..........
好啦............. 最後佢見你唔給錢啦..........
又再SALE你劃符,驅魔..........
頂.......全程幾百蚊,講命唔夠五分鐘......
其餘的水份居多,就話你係男人的話就會咩咩咩.......
我心想: 我係女人, 唔該講女人野啦
又話: 你如果係外邊發展就會咩咩咩.......
心想: 你睇唔到我係香港發展如何的咩?
又話: 你拍拖好多次....
心想:錯
又話: 你落過仔
心想:錯
之後轉: 幾歲生呀,難怪啦,所以生女........
心想: 死啦,我呢排行衰運先死係個老人痴呆的啊伯手上

珍珠宮

畀面勳章

回覆:廟街神算何X軒(天成) raymond

佢其實有無料的,咁做生意都怕做唔長啦

水晶宮

Block his phone number

珍珠宮

環保接龍勳章

可能佢等開飯好耐,所以咬住唔放。

大家好,我是子悠~~

大宅

熱血勳章

可能他幾年唔發市...

禁止訪問

男爵府

回覆:tinlingyuetka 的帖子

唔好意思,我笑咗你真係行衰運咁比佢氹咗兩次

珍珠宮

畀面勳章

引用:回覆 tinlingyuetka 的帖子都預左個d 係話

原帖由 尼古丁 於 15-05-16 發表
回覆 tinlingyuetka 的帖子

都預左個d 係話劇黎! 真人show
咁都得?如果三個月無嫁到咁點呀,佢都吹得好好笑

點解唔話今年內

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:天佑我們 發表於 15-5-16 01:26 咁都

原帖由 尼古丁 於 15-05-16 發表
佢呢d 流動檔口, 幾時開檔無人知, 你想揾佢唔係咁易, 送左你走過左骨神仙啦

再上次個啊叔, 起左支掛,準左! ...
0....

唔準就死纏準又難搵

禁止訪問

公爵府

有無jm介紹廟街邊個準啊?
我見有個塔羅牌長期好多人 全部都後生

子爵府

畀面勳章

咁似葵涌個個,發現一共通點,先收錢

即係話,下次遇到先收錢的,走得

珊瑚宮

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

廟街睇開林川生(唔知有冇寫錯名)
係停車場入口果邊
唔係廁所正門果堆

朋友睇左幾年 每年年尾都會睇流年$200

佢上年年尾講我朋友今年會轉工,幾時會出現機會,幾月有貴人出現,同幾時會轉得成工,全部中晒

貴人果part最準

師傅話會有兩個貴人出現

真係出現左兩個貴人

超準

伯爵府

+3金熱血

引用:可能他幾年唔發市...

原帖由 lbhwong 於 15-05-16 發表
可能他幾年唔發市...
好似個條餓左半年的蛇

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

就咁手掌都唔準就唔會再畀錢啦!聽聞話命係愈睇愈差,更加唔應該去睇

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:呢幾日被人煩都笨左..........話說..... 經

原帖由 tinlingyuetka 於 15-05-16 發表
呢幾日被人煩都笨左..........
話說..... 經過廟街,甘有個先生話係咩易學研究苑的專家,年老,又係平安大 ...
真係煩……

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 tinlingyuetka 的帖子

你咁好脾氣嘅

首頁

尾頁

跳至