興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我隻女唔知係唔係有咗,呢排佢性格大變,以前算少少高竇,摸一陣,抱一陣就走,唔會上梳化陪坐,唔太痴人,唔多出聲。。。。

呢個幾星期,佢成日對住人喵喵叫,好似好多嘢要講咁,我哋一叫佢,拍吓梳化,佢就會上梳化瞓係度,平時叫極唔上架,呢排佢可以成晚係我哋身邊坐/瞓係度,噚晚都佢攤成5個鐘,我同老公唔敢行開,一直陪住佢,佢一上梳化就要人不停摸佢,鐘意我哋輕輕摸肚仔,唔摸佢,佢都會痴住我哋瞓,呢排嗲得好緊要。

隻仔一向玩得粗魯,平時隻女好少理佢,呢排隻仔撩隻女玩,一動作大,隻女就fee佢,普通行過又無事喎,會錫吓隻仔

我老公話隻女肚仔好似有少少漲,我又唔肯定,上網睇過,話懷孕一個月左右先會有明顯嘅徵狀
而家即係點呀好擔心

仲有,隻女好似食多咗,不過因為我係長期放糧,好難確定,但平時佢食好少,呢幾日好似多咗埋去食

男爵府

回覆:貓女有咗???

唔明你擔心咩?
擔心貓女有左?
咁如果無做絕育又養左男女貓貓, 遲早都會有左架喎

珍珠宮

引用:我隻女唔知係唔係有咗,呢排佢性格大變,以

原帖由 香薰柔 於 15-05-24 發表
我隻女唔知係唔係有咗,呢排佢性格大變,以前算少少高竇,摸一陣,抱一陣就走,唔會上梳化陪坐,唔太痴人, ...
自然的結果

大宅

引用:唔明你擔心咩

原帖由 Snoopy_Mom 於 15-05-24 發表
唔明你擔心咩?
擔心貓女有左?
咁如果無做絕育又養左男女貓貓, 遲早都會有左架喎
我係想佢生架,我擔心係,唔清楚佢係唔係有咗,驚照顧得唔夠

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 Snoopy_Mom 於 15-05-24 發表

原帖由 香薰柔 於 15-05-24 發表
我係想佢生架,我擔心係,唔清楚佢係唔係有咗,驚照顧得唔夠
去睇獸醫最清楚和安全

瑪瑙宮

香薰柔 發表於 15-5-24 15:07
我隻女唔知係唔係有咗,呢排佢性格大變,以前算少少高竇,摸一陣,抱一陣就走,唔會上梳化陪坐,唔太痴人, ...
good news......
生左記得第一個通知我,.

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

侯爵府

畀面勳章

回覆:香薰柔 的帖子

如果冇絕育 肚又漲 正常係

試下摸下個肚仔

乳房應該有改變

大宅

如果養唔哂可pm我,有意領養一隻

大宅

Eosss 發表於 15-5-25 15:00
如果養唔哂可pm我,有意領養一隻
其實我到而家都唔肯定阿女係咪真係有咗 (雖然我哋好想係有咗), 仲觀察緊, 比唔比到人仲係言之尚早

別墅

我貓貓之前有左特徵是: 乳頭開始有啲大,好痴人

不過最好去睇下醫生檢查下

大宅

引用:我貓貓之前有左特徵是: 乳頭開始有啲大,好

原帖由 prettymumu 於 15-05-26 發表
我貓貓之前有左特徵是: 乳頭開始有啲大,好痴人

不過最好去睇下醫生檢查下
我隻女唔鐘意比人影相,可能影得唔好,但麻煩幫我睇吓。
我隻女超怕出街,想確定真係有咗,知道係必需要先帶去

大宅

引用:Quote:原帖由 prettymumu 於 15-05-26 發表

原帖由 香薰柔 於 15-05-26 發表
我隻女唔鐘意比人影相,可能影得唔好,但麻煩幫我睇吓。
我隻女超怕出街,想確定真係有咗,知道係必需要先 ...
我唸係中左因為中左初期乳頭係粉紅D架

首頁

尾頁

跳至