親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

早兩日上網check下,原來好多酒店嘅家庭房已經full曬,尤其是近JR Sapporo。
現在留意緊ski resort啲酒店。

公爵府

kennyklt 發表於 15-6-1 08:25
早兩日上網check下,原來好多酒店嘅家庭房已經full曬,尤其是近JR Sapporo。
現在留意緊ski resort啲酒店。 ...

熱門嘅 ski resort 都好早就 full 晒,我四月頭訂二世古,都唔係想訂邊間就有邊間了

男爵府

引用:早兩日上網check下,原來好多酒店嘅家庭房

原帖由 kennyklt 於 15-06-01 發表
現在留意緊ski resort啲酒店。 ...
我都12月去呀!買左本書仲未攪掂到行程好亂不知怎編!所以不知訂咩酒店!但原來咁多己full了?大家能分享下你們行程?有小孩嗎?我帶2個小孩!12月尾去玩9天!朋友介紹住「星野」見未有得訂!其他不知記邊間!請問有邊間市區酒店有地下道?

大宅

回覆:聖誕去北海道嘅朋友,訂咗酒店未?

天寒地凍,所以想盡量近JR站,但JR Tower Nikko又冇得訂,唔知係已經full曬定未放出嚟。最後book Hotel Monterey Edelhof頂住先,至少可以免費取消。

珍珠宮

點會 FULL ?

一向是3-4個月前才放位.

大宅

引用:點會+FULL+?一向是3-4個月前才放位.

原帖由 youhello507 於 15-06-01 發表
點會 FULL ?

一向是3-4個月前才放位.
唔係呀,上JR Tower Nikko Sapporo個官網check過,訂房訂到十二月頭都仲有房,一check聖誕節附近就full曬。

侯爵府

引用:天寒地凍,所以想盡量近JR站,但JR+Tower+N

天寒地凍,所以想盡量近JR站,但JR Tower Nikko又冇得訂,唔知係已經full曬定未放出嚟。最後book Hotel Mon ...
Sapporo grand hotel OK

珍珠宮

kennyklt 發表於 15-6-1 19:29
唔係呀,上JR Tower Nikko Sapporo個官網check過,訂房訂到十二月頭都仲有房,一check聖誕節附近就full曬。 ...

如果指定要住邊一間, 可以 EMAIL 試問下.

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Quote:原帖由+youhello507+於+15-06-01+發

唔係呀,上JR Tower Nikko Sapporo個官網check過,訂房訂到十二月頭都仲有房,一check聖誕節附近就full曬。 ...
我12月29,和1月2-4就住hotel gracery , 貪佢車站相連,落雪落雨也不怕,但可能房不大,有小朋友會不喜歡

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

引用:Quote:原帖由 youhello507 於 15-06-01 發

JR tower 旺季係幾乎 book 吾到,even 係 jalan, 樂天,maybe agent hold 哂!問 agent 可能有!

珍珠宮

我鐘意住簿野, 貪佢夠旺, 夜晚都唔怕悶.

男爵府

引用:Quote:原帖由+kennyklt+於+15-06-01+發表唔

原帖由 bbqueen 於 15-06-01 發表
JR tower 旺季係幾乎 book 吾到,even 係 jalan, 樂天,maybe agent hold 哂!問 agent 可能有!

...
吓!明天試下有冇先!

首頁

尾頁

跳至