夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:mybabylove 的帖子

Add oil!!!! Support U!!!!

男爵府

回覆:女人的心已死... ...

支持!希望你搵到想過嘅人生丶做喜歡做的事!

大宅

引用:當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會

原帖由 mybabylove 於 15-06-03 發表
當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會大叫、唔會大鬧,卻只有痛!

雖然,真係好唔想行到哩一步,但非 ...
痛到痲木至心淡,當你有決定要走,你會發現,離開會比留下,一定更開心,你得咖,你有權選擇快樂!!!加油呀!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你都好,但行出呢一步未?我同你好似,講分開講咗好多年,又話為兩個仔,成日講佢地大我地就分開,而家焗住一齊,我都聽到麻木。近期為咗個細廿年的學生妹,家庭問題要幫佢,叫人做女朋友,我一直無睇佢電話,但一睇到時我對佢的信任完全破產,原先佢認有個咁既人,因為我話我睇咗幾句,一再比機會佢坦白,但過咗幾個星期都話唔會同外人講佢的家事,要保護佢,同埋佢覺得佢地無可能,唔會有野,要我信佢。果頭話同我和好,我做好咗,但佢態度成日黑口黑面,仲鬧大仔,第二時父母離婚係因為你呀!我真的好嬲,搵個仔出氣。琴晚佢話想重新黎過,攬住我,我竟內心平靜,無感動,雖然而家有點眼濕濕,所以我好明白樓主的感受。我一直自由收埋,為咗兩個仔,護士都唔做,留家睇住佢地成長,得出結果係我做緊工人野,功課無大進步,小朋友發皮四,全係我錯。但兩個仔由無工人起我照顧,身體好咗好多,已經無咩睇醫生,又高咗肥咗,完全無一句讚賞,返工做的好都有同事讚吓丫,我在此只有埋怨。我想分,但小朋友問題,想去攪手續,又唔知從何入手

禁止訪問

男爵府

kkkk9527 發表於 15-6-3 09:22
做多啲自己鍾意做的事
過去的讓它過去好了
係,做多啲自己鍾意做的事~ 雖然都係好痛,但記得要活得比佢好

伯爵府

引用:你都好,但行出呢一步未?我同你好似,講分

原帖由 queen_sze 於 15-06-27 發表
你都好,但行出呢一步未?我同你好似,講分開講咗好多年,又話為兩個仔,成日講佢地大我地就分開,而家焗住 ...
我好明白你感受,你要努力呀!

為左唔影響仔仔成長,我同佢依然一齊住,稱呼等等所有野都冇乜變過,只係身分唔同左!我同佢唔係因為其他第三者,而係屋企人同教仔方法唔同,我好明白自己,只要冇左個名份,其他野我都唔會再介意,對我亦唔再重要(除左仔仔之外)!

女人要愛惜自己,一結左婚,就左右不人,工人、外人、衰人、甚至係敵人,自己唔愛怕自己就冇人會愛惜你!

加油呀!

大宅

我都將要離婚,心好痛,同你一樣,已冇眼淚,C6現在重住向度,見到佢好難過,冇勇氣叫佢搬走,有咩方法你兩一齊住可以冇感覺

伯爵府

引用:我都將要離婚,心好痛,同你一樣,已冇眼淚,C6

原帖由 btylm 於 15-06-27 發表
我都將要離婚,心好痛,同你一樣,已冇眼淚,C6現在重住向度,見到佢好難過,冇勇氣叫佢搬走,有咩方法你兩一齊住 ...
佢對我黎講,只係仔仔既爸爸,

伯爵府

加油!支持你,多想想自己

男爵府

引用:好明白我都曾經癲過鬧過喊過,現在已經沒有

原帖由 Vivien93 於 15-06-03 發表
好明白我都曾經癲過鬧過喊過,現在已經沒有這種感覺, 因為已經死心!其實應該開心,因為心裏面 ...
講中曬我既心聲,咩感覺已失去,現在只係用時間去另自己開心!

伯爵府

女人心死不會回頭。。。

子爵府

大宅

引用:當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會

原帖由 mybabylove 於 15-06-03 發表
當一個女人既心已死,原來係唔會大喊、唔會大叫、唔會大鬧,卻只有痛!

雖然,真係好唔想行到哩一步,但非 ...
當男人仲愛你時,你做咩佢都話好,當佢唔愛你時,你做咩佢都會覺得你係負累。

複式洋房

其實男同女都一樣

伯爵府

為你重生感到高興! 日後生活為自己而努力, 做自己鍾意嘅事, 做返自己!

加油!

複式洋房

支持你,加油呀
要過得開開心心

侯爵府

姊妹 支持 女人心死了 可以做到好絕
頭都不回

大宅

時間沖淡一齊,亦係最好既藥,幾時都係 ,要哭就哭,唔好屈住,好易屈出病。初期係好痛苦,但頂硬上。仲知有健康體魄 自然會有復完既一日

複式洋房

堅強啊

首頁

尾頁

跳至