網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇jm淘過光波爐?邊個牌子好?

象牙宮

Heima2013 發表於 15-6-4 22:02
請問有冇jm淘過光波爐?邊個牌子好?

我反而想淘 小形 微波 光波爐反熱要快.
有光波烤雞.. (半只) ok

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

回覆:333s 的帖子

我想淘類似德X寶光波爐,同事話好正。但上淘寶睇左好多牌子,唔知邊隻好。

象牙宮

Heima2013 發表於 15-6-5 00:19
我想淘類似德X寶光波爐,同事話好正。但上淘寶睇左好多牌子,唔知邊隻好。...

是指此类形之光波爐?

曾有机械的, origo 一年坏了. 功率1000.

缺點: 占地方, 大, 重,
小戶形家庭, 又大, 又重, (星盆有限). 洗很不便.
時間長. 烤雞. 反熱也需時. (功率低, 有关吧)

优点: 燒脂.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

別墅

引用:Quote:Heima2013 發表於 15-6-5 00:19 我想

原帖由 333s 於 15-06-05 發表
是指此类形之光波爐?

曾有机械的, origo 一年坏了. 功率1000.
唉呀,咁快壞,咁係香港買好d.我其實想買細果隻,只得2大1細食飯。7x9有得賣果款,但同事話大果隻好d,可以自動清洗。所以想淘個黎試下。

象牙宮

Heima2013 發表於 15-6-5 16:01
唉呀,咁快壞,咁係香港買好d.我其實想買細果隻,只得2大1細食飯。7x9有得賣果款,但同事話大果隻好d,可以 ...

我的香港買的 wow
origo 吉之島有. 我估唔到咁快壞...世事無絕對.

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至