自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

細囡就來升中放榜,宜家好驚好驚,之前大囡身體又出事,雖康復中,但又驚有突然變化,已firm左8月去旅行,但又驚突然有事去吾到,好多好多嘢驚,吾敢作任何安排,好驚

珍珠宮

回覆:請容許我呻下……

加油!放鬆D!

子爵府

回覆 bkfans123 的帖子

上天自有安排,不用擔心,順天之命!

珍珠宮

擔心亦擔心唔嚟, 放鬆啲, 到時自然有辦法.

子爵府

hashtag旅遊勳章

既來之,則安之,好多事擔心唔黎,人人都有煩惱,煩憂於事無補,煮到埋黎咪食囉~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

祝福你一家平安.事事順利.

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:細囡就來升中放榜,宜家好驚好驚,之前大囡

原帖由 bkfans123 於 15-06-05 發表
細囡就來升中放榜,宜家好驚好驚,之前大囡身體又出事,雖康復中,但又驚有突然變化,已firm左8月去旅行, ...
隨緣啦!
好多嘢擔心都擔心唔嚟!
既然係咁,不如隨遇而安!
你要明白,好多事情並非我們掌握之內!
Take it easy!!

公爵府

謝謝名位adore:,真諗到人到颠,最近好多的安排,都因突發事而攪到亂哂陣腳

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

擔心改變不了現實,放鬆d啦,試已經考左,成績已成定局,改變不了,大女健康問題,更不是自己可以操縱,一切順其自然,平常心面對,你左又驚右又驚,怕你出現情緒病,你病左小朋友點算?你愛惜自己身體才有能力幫助她們,加油!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

公爵府

引用:細囡就來升中放榜,宜家好驚好驚,之前大囡

原帖由 bkfans123 於 15-06-05 發表
細囡就來升中放榜,宜家好驚好驚,之前大囡身體又出事,雖康復中,但又驚有突然變化,已firm左8月去旅行, ...
Relax

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

謝謝你們,我明白好多事都不可控制,但自己又要去諗,個心好吾舒服。
但我會多啲諗你地講嘅嘢,盡量放鬆心情的,謝謝

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

放鬆心情。升中年都幾多嘢搞,或者出年先去旅行。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

船到橋頭自然直,擔心唔到咁多,驚唔到咁多,
不過襯呢一刻無事無幹,開開心心地過咪仲好

男爵府

育兒性格勳章

有好多野唔到自己去控制,做自己做到的事,上天自有安排..

珊瑚宮

環保接龍勳章

既來之,則安之希望你各樣事都順利

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

加油! 祝樣樣順利!

男爵府

放鬆..放鬆...冇事架....希望所有事情都好快解決啦~

首頁

尾頁

跳至