美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

敏感肌都用得?有咩product介紹呀,thx

子爵府

回覆:hunny_master 的帖子

我超級敏感,長期面紅,,間中痕,有時甩皮
比呢度啲jm 燒到
試左個lily and jasmine masks, basic隻essence,同埋 first skin
first skin就ok啦
但masks同精華一流
我完全無敏感,滑左

禁止訪問

禁止訪問

BK Milk勳章

回覆:Chantecaille真係好用?

男爵府

試左lily mask 同flower harmonizing cream. 我剛敏感完後轉用,用得幾好。好水潤,好滑。剛剛試eye cream, 暫時覺得無乜特別,不過要$1XXX都幾貴。

公爵府

Mask ,base 同粉好用

侯爵府

引用:好想試佢+d+make+up,+有無好介紹

原帖由 蘇妲己 於 15-06-06 發表
好想試佢 d make up, 有無好介紹
我買左Chantecaille 防曬($890)、future skin (foundation, $6XX) & 壓縮碎粉碎 $6XX,By Terry我都買過while set,個人覺得by terry的base ($7XX) serum foundation (早兩年$1040)好用d & long lasting過chantecaille。

侯爵府

引用:敏感肌都用得?有咩product介紹呀,thx +

原帖由 hunny_master 於 15-06-06 發表
敏感肌都用得?有咩product介紹呀,thx
我買左Rose water,Rose cream,Rose oil,Lily mask,真係好用。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 蘇妲己 於 15-06-06 發表好想

原帖由 蜜雪兒 於 15-06-06 發表
我買左Chantecaille 防曬($890)、future skin (foundation, $6XX) & 壓縮碎粉碎 $6XX,By Terry我都買過whi ...
碎粉好吾好用??是不是62x果款我去試過上手好滑

侯爵府

talc free loose powder good, lily mask, vital essence and flower cream真係好一般.. 嚟緊會開埋個rose cream嚟用,希望有好效果啦..

侯爵府

引用:Quote:原帖由+蜜雪兒+於+15-06-06+發表我買

原帖由 coo1068 於 15-06-06 發表
碎粉好吾好用??是不是62x果款我去試過上手好滑
Staff話碎粉好出名,我買左壓縮可拎出街嗰款,係好滑,但如要compRe others 就有待用後報告。

伯爵府

敏感肌可以先試Lily mask同Lily emulsion!
mask一敷完已經降紅,急救用!Emulsion都可以降紅,長期用敏感少咗!
另外都用緊rose oil同essence

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 15-06-06 發表碎

Staff話碎粉好出名,我買左壓縮可拎出街嗰款,係好滑,但如要compRe others 就有待用後報告。

...
有冇相呀

侯爵府

引用:Quote:原帖由+蜜雪兒+於+15-06-06+發表Staf

原帖由 coo1068 於 15-06-06 發表
有冇相呀
無色的

子爵府

引用:敏感肌可以先試Lily mask同Lily emulsion!

原帖由 Jessieyin 於 15-06-06 發表
敏感肌可以先試Lily mask同Lily emulsion!
mask一敷完已經降紅,急救用!Emulsion都可以降紅,長期用敏感 ...
Lily mask幾錢?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Jessieyin+於+15-06-06+發表

原帖由 JudyJudyJudy 於 15-06-06 發表
Lily mask幾錢?
Mask$790

男爵府

Future skin foundation 好用

象牙宮

引用:Quote:原帖由 coo1068 於 15-06-06 發表有

無色的

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+coo1068+於+15-06-06+發表碎

...
請問幾$?

子爵府

引用:Quote:原帖由+蜜雪兒+於+15-06-06+發表Staf

原帖由 hunny_master 於 15-06-06 發表
請問幾$?
我用緊,幾好用,價$好似7XX

首頁

尾頁

跳至