網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

麻煩可以幫忙找這款衣櫃床嗎?祇想下層是衣櫃,不要書枱

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

大宅

引用:麻煩可以幫忙找這款衣櫃床嗎?祇想下層是衣

原帖由 ladykin 於 15-06-10 發表
麻煩可以幫忙找這款衣櫃床嗎?祇想下層是衣櫃,不要書枱
請幫忙

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢D床通常按自己喜好訂造喎

侯爵府

搵到訂做價錢合心水, 都要問埋包裝尺寸重量, 間舖幾錢幫你直發香港送埋上樓, 跟住再問下呢度JM用開幾間可以幫你運大件傢俬黎香港GE物流/集運比較下價錢(如果唔係國內包郵就要加埋國內運費).

你計下條數睇下一共幾錢, 再決定係咪響淘寶訂喇. 記得千萬唔好發要去提貨果種物流呀.

安裝方面如果金牌何生就可以加錢幫你裝埋, 第二間你可以另外搵人, BK有JM搵開一兩個, 價錢視個別傢俬唔同, 逐件收錢.

如果只係一張床, 或者你上信緯網頁睇下再打去問訂做幾錢...........佢比好多傢俬舖同吉之島/DSC/實惠果D平.

大宅

回覆:請高手幫忙找衣櫃床

謝謝

大宅

回覆:請高手幫忙找衣櫃床

淘宝商品:儿童床上下床组合带护栏书桌衣柜男孩女孩多功能双层床高低子母床 http://b.mashort.cn/s.rna9?sm=d88da7 (👉👉👉复制整段信息,打开手机淘宝可直接访问👈👈👈)睇下岩唔岩

首頁

尾頁

跳至