親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問住過既朋友意見,我地2大人,帶2個小孩(4&7歲),有一大喼+2個hand carry 喼。

我知凱撒近台北捷運站,另外2間唔知。個package......
凱撒同君品唔包早餐,和逸就包早餐。價錢就凱撒同和逸差不多,君品就貴d

男爵府

引用:請問住過既朋友意見,我地2大人,帶2個小孩

原帖由 cat_ma 於 15-06-12 發表
請問住過既朋友意見,我地2大人,帶2個小孩(4&7歲),有一大喼+2個hand carry 喼。

我知凱撒近台北捷運站, ...
和逸我無住過。 凱撒比君品方便, 但酒店比較舊, 聽說房間已全部翻新, 君品級數比凱撒高, 但房間唔大

侯爵府

回覆:台北酒店: 凱撒 vs 君品 vs 和逸

凱撒唔係所有房都翻新咗,係有隻叫metro 嘅房先翻新咗,君品個廁所好似係好開放式,用布簾拉,我覺得衛生問題,和逸唔知,但比我會揀凱撒

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

男爵府

回覆:lovececing 的帖子

君品厠所唔係拉布簾, 只係浴缸係開放式拉簾

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

凱薩雖然無早餐, 不過自己樓下地下街就有MOS Burger可食早餐, 行去新光三越後面街亦有好多小店食早餐, 仲有間YMCA酒店都有西式早餐食..
不過凱薩自己連去捷運個出口好似得樓梯無電動梯(上年去, 唔太exactly記得), 除非你由地面或其他出口再過去, 但都係幾級唔太難行.

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

goo_littlebb 發表於 15-6-13 13:24
凱薩雖然無早餐, 不過自己樓下地下街就有MOS Burger可食早餐, 行去新光三越後面街亦有好多小店食早餐, 仲有 ...
我訂左凱撒, 住完返嚟報告

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

--得得B-- 發表於 15-6-12 19:57
和逸我無住過。 凱撒比君品方便, 但酒店比較舊, 聽說房間已全部翻新, 君品級數比凱撒高, 但房間唔大

...
我訂左凱撒, 住完返嚟報告4人房...$ 1350 一晚

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

--得得B-- 發表於 15-6-12 19:57

...
我都係貪凱撒比君品方便-

男爵府

回覆 cat_ma 的帖子

四月住過和逸,善導寺站出口對面(過條馬路仔), 但上落地鐵時要行一條長長的樓梯, 個人認為有點不方便. 房間整潔, 自助早餐都可以, 當然不可與五星酒店比. 當時有很多日本人和香港人入住. 未住過凱和君, 下次應該會選試.

男爵府

引用:Quote:原帖由+cat_ma+於+15-06-12+發表請問

原帖由 --得得B-- 於 15-06-12 發表

...
君品啲房直頭細
最大係浴室
係房爭啲唔夠位攤開個喼

大宅

我住過凱撒及君品。其實君品隔離Q Square都係捷運站,又好多嘢食,近台北車站。不過我不太喜歡君品D房好黑,個toilet係半開放式

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 --得得B-- 於 15-06-12 發表

原帖由 ladykacha 於 15-06-13 發表
君品啲房直頭細
最大係浴室
係房爭啲唔夠位攤開個喼
😲

水晶宮

引用:我住過凱撒及君品。其實君品隔離Q Square都

原帖由 MommyBB 於 15-06-13 發表
我住過凱撒及君品。其實君品隔離Q Square都係捷運站,又好多嘢食,近台北車站。不過我不太喜歡君品D房好黑 ...
咁君品唔啱我呢類拖男帶女的家庭😮

複式洋房

引用:請問住過既朋友意見,我地2大人,帶2個小孩

原帖由 cat_ma 於 15-06-12 發表

我知凱撒近台北捷運站, ...
我訂咗i taipei service apartment, 之前住過, d房大, 有露台, 係君品果頭

男爵府

引用:Quote:原帖由 MommyBB 於 15-06-13 發表我

原帖由 cat_ma 於 15-06-13 發表
咁君品唔啱我呢類拖男帶女的家庭😮
我暑假去,都搵緊酒店,我3大2小,諗緊bk一間家庭房定2間房,不過家庭房好似選擇較少

別墅

好媽媽勳章

君品和凱撒都住過
君品比凱撒高級,兩者都好方便,
凱撒樓下有野食,捷運係樓下,但比較舊,服務人員有禮
君品都好方便,樓方有得食,有商場,有大巴,酒店係商務式
君品房間較細,我上次住的有企浴,和浴缸,浴缸開放式有窗簾,我囝好開心可以玩水,我有食君品的早餐,當時超正
兩者我選君品

侯爵府

引用:君品厠所唔係拉布簾,+只係浴缸係開放式拉

原帖由 --得得B-- 於 15-06-13 發表
君品厠所唔係拉布簾, 只係浴缸係開放式拉簾
有門的嗎?因為上網睇相唔多覺有?

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

我反而覺得忠孝和逸唔錯,善導寺站一出對正,旅館整體新淨,房乾淨也不覺細,早餐食品算多種類,之前住過永安棧,嫌永安棧不夠光猛,下次再去一定會再住和逸

大宅

浴缸則係企缸,啱哂一家幾囗

大宅

每天奉送生果和糕點

首頁

尾頁

跳至