美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

2011年花左兩萬幾蚊係悅榕莊買facial course, 為2013年結婚做準備。 買既時候明知自己婚後會偷懶唔做, 就再3問個sales有效期, 好肯定記得佢話唔洗擔心, 無限期既, 慢慢做都得。
上個星期去既時候, 個beauty consultant話我成年無黎, d course其實2014已到期, 幫我extend左一年都唔黎, 最多幫我extend多半年, 好似皇恩浩蕩咁, 但我有成萬蚊既course剩返, 半年根本做唔哂, 佢就叫我再俾萬幾蚊買新course就可以extend耐d, 我話唔得, 叫佢再問寫字樓, 佢話好。
過兩日打黎自稱係分店主管, 打黎challenge 我話無可能無限期, 係我無睇,態度勁差。。。。。好嬲!!有無jm都有經歷??

禁止訪問

男爵府

回覆:悅榕莊是騙子, 服務差!

一向都係,用料唔係好,將價就貨,就算買有牌子d course,都唔係用足料,而且同出面細鋪單買一次差唔多價錢
每次上去都叫你加錢做其他facial,唔加就hea做,做完仲要比個consultant黑面先走得

子爵府

大宅

回覆 Catherineho1234 的帖子

即是現在不是卓悅的? 唔知仲穩唔穩陣?

大宅

hashtag影視迷勳章

mrspigleung 發表於 15-6-15 18:02
2011年花左兩萬幾蚊係悅榕莊買facial course, 為2013年結婚做準備。 買既時候明知自己婚後會偷懶唔做, 就再 ...

10年前多幫趁過,那時不太差,之後無再幫趁lu.
你看看單據之類當時有無印住到期日, 如果有, 又真係好難拗得贏, 因為佢一定會講寫明左,
以前serve 你的beauty consultant話
無限期既, 除非她仍有起到做兼且記得你,否則真的好難拗得贏,
或許要向消委會求助

禁止訪問

大宅

回覆 Catherineho1234 的帖子

吓...

大宅

回覆:悅榕莊是騙子, 服務差!

下次記得要叫佢寫低 白紙黑字證明是無限期有限先好比錢

首頁

尾頁

跳至