親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

但hotel。com唔肯改返價
感覺被騙了

男爵府

回覆:Yukiesland 的帖子

佢好似只係計佢自已個網架

大宅

回覆:Hotel。com book左房話保証最低價,結果酒店官網仲平

同埋customer service hotline d人好唔掂
超癈

大宅

引用:同埋customer+service+hotline+d人好唔掂超

原帖由 Yukiesland 於 15-06-16 發表
同埋customer service hotline d人好唔掂
超癈
咦!咁你唔好彩啦!我近期打過2次都好好,好helpful

珍珠宮

Yukiesland 發表於 15-6-16 20:50
但hotel。com唔肯改返價
感覺被騙了
hotel.com一向用開,好好喎,cs亦幾有耐性

大宅

回覆:Hotel。com book左房話保証最低價,結果酒店官網仲平

我都有咁情況,之前訂咗間房$700+,呢排見同一房種$600+。有冇jm試過同cs傾下攞番差價?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:chiubetsy 的帖子

我通常喺Agoda訂房,我試過同一間酒店同房同條件,但價錢係平過Agoda,我就影相電郵比佢哋,之後佢哋回復我肯扣減返個差價比我。
仲親自打電話比我,通知我喺邊日,會用港幣幾多錢扣我信用咭。服務同態度都超好!

男爵府

回覆:Yukiesland 的帖子

其實低價保證是否要同一日與其他酒店網站比
如果唔系,都真係好難對比高低

大宅

我之前試過遇到好helpful的cs
但今次打左3次以上都係個操唔流利香港口音既男人聽
好唔掂

侯爵府

不是可免費取消嗎?
行到水窮處 坐看雲起時

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇free cancellation ?

侯爵府

有咩理由?我睇過條款,佢地話住之前一日前,如果係其他網站發現平過佢地,而該網站仲可以有位book嘅就可以退款嫁喇喎

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:我都有咁情況,之前訂咗間房$700+,呢排見

原帖由 chiubetsy 於 15-06-17 發表
我都有咁情況,之前訂咗間房$700+,呢排見同一房種$600+。有冇jm試過同cs傾下攞番差價?

...
佢講同一時段最平,之前訂左,宜家平 d, 邊有得咁架

侯爵府

講唔正, 個D CS唔得~

子爵府

Yukiesland 發表於 15-6-16 21:25
超癈
試過一次, 佢不断重複, 講完又講, 講左大半個鐘都唔肯出個 CONFIRMATION 比我, 只係話佢係電腦睇到, 但唔可以比我.

大宅

個好唔掂既CS話係間酒店hidden既條款
even早一日cancel都要收返一半價錢
冇free cancel呢回事

侯爵府

引用:個好唔掂既CS話係間酒店hidden既條款even早

原帖由 Yukiesland 於 15-06-17 發表
個好唔掂既CS話係間酒店hidden既條款
even早一日cancel都要收返一半價錢
冇free cancel呢回事
但宜家唔係其他問題而cancel,我知有d房價係non-refundable, 不過宜家係講緊最低保證價格喎

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

引用:我都有咁情況,之前訂咗間房$700+,呢排見

原帖由 chiubetsy 於 15-06-17 發表

...
我試過claim到錢,情況係我訂咗2間房,每間房住5晚,有日我去hotels.com睇下同一個日子幾多錢, 見到一共平咗7百幾蚊,打去CS問,好helpful, 問我邊個網見到, 我話咪你個網囉,佢應該係大陸center, 話唔知點解連唔到線,佢話公司規定如果要claim錢, 一定要佢哋cap screen落file先可以approve。搞咗一輪個cs終於上到佢自己個網啦, 再用我訂房日子 search,但見唔到我話平d個價錢,我話不如我cancel咗個booking再訂過啦,佢好好人話比佢試多次啦, 因為cancel booking條數唔會即刻過比我,要等幾日,再book過又會即刻過數,最後佢終於搞掂,仲自動幫我用埋我第一次落booking個discount code,我check 埋email收到退款confirmation 先收線添

大宅

引用:Quote:原帖由 chiubetsy 於 15-06-17 發表

原帖由 cc_ks 於 15-06-17 發表
我試過claim到錢,情況係我訂咗2間房,每間房住5晚,有日我去hotels.com睇下同一個日子幾多錢, 見到一共平 ...
原來真係得,我都試下打去cs問下

thank you

大宅

因為我個booking room type 係酒店last一間房,
book 完 website再冇顯示同一房型
如果cancel booking驚會冇左

首頁

尾頁

跳至