自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

城中人氣自助餐 大驚喜“午市四人同行 一人免費*”
答謝熱捧齊盡慶 美食滋味浪接浪
為答謝大家熱烈支持 Mr. Steak Buffet a la minute優惠大放送 !!!
由即日起在午市時段享用午市星級自助餐,以任何信用咭簽帳,即可享”四人同行,一人免費”之優惠*,實行美食齊齊嘆,新一年,滋味繼續停不了

(* 優惠不適用於2月14日情人節當天 )

唔知 weekday 有無以上優惠 ?

侯爵府

引用:請問weekday lunch buffet OK嗎

原帖由 991129 於 15-06-18 發表
請問weekday lunch buffet OK嗎? 我見$198/head好似幾抵...
198應該係平日價喎

侯爵府

引用:請問weekday lunch buffet OK嗎

原帖由 991129 於 15-06-18 發表
請問weekday lunch buffet OK嗎? 我見$198/head好似幾抵...
平日呢個唔係主打生蠔牛扒,應該冇咁多野食

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

jolps 發表於 15-6-18 11:56
198應該係平日價喎
係呀, 我想食平日呀!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

jolps 發表於 15-6-18 12:00
平日呢個唔係主打生蠔牛扒,應該冇咁多野食
咁即係好基本嘅lunch buffet?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:Mr. Steak Buffet à la minute BUFFET 帶bb去迫唔迫

呢間正,座位阔落,食物ok 架

子爵府

引用:Quote:原帖由 BB.com 於 15-06-17 發表我去

原帖由 hummingbirdy 於 15-06-17 發表
我去得既時間都要就朋友星期六日夜晚8點,就係聽人話呢個時間勁排10-15分鐘有多,仲由頭排到關門都咁多人, ...
哦,咁星期六日就真係食乜都多人了,所以我好鐘意平日去

伯爵府

開心吸收勳章

回覆:Mr. Steak Buffet à la minute BUFFET 帶bb去迫唔迫

我食過兩次,真係好正

禁止訪問

大宅

我都想知平日lunch buffet有咩食?
有jm試過嗎?

侯爵府

引用:我都想知平日lunch buffet有咩食?有jm試過

原帖由 lovebbc 於 15-06-18 發表
有jm試過嗎?
\"打開飯”有冇評論呀?冇奶由個個都食貴嗰個架?

大宅

引用:Quote:原帖由+hummingbirdy+於+15-06-17+發

原帖由 BB.com 於 15-06-18 發表
哦,咁星期六日就真係食乜都多人了,所以我好鐘意平日去
平日要返工

用戶要求終止服務

畀面勳章

想知平日LUNCH有咩食X2

男爵府

回覆:MEPOPO 的帖子

Ok超正
最去食lunch 4送一

違規簽名-超版代刪

子爵府

回覆:MEPOPO 的帖子

野食ok但時間上有d趕

珍珠宮

引用:我都想知平日lunch buffet有咩食?有jm試過

原帖由 lovebbc 於 15-06-18 發表
有jm試過嗎?
有長腳蟹,冇蠔,有牛奶布甸,冇心太軟~我幾鍾意佢平日lunch buffet

水晶宮

引用:唔迫,坐得Ok舒服,我覺得食物都唔錯,去過

原帖由 silly_shan 於 15-06-17 發表
唔迫,坐得Ok舒服,我覺得食物都唔錯,去過一次lunch,兩次dinner ~
Lunch 和 Dinner 食物大致上是否一樣?

水晶宮

引用:Quote:原帖由+silly_shan+於+15-06-17+發表

原帖由 llmom 於 15-06-18 發表
Lunch 和 Dinner 食物大致上是否一樣?
五、六、日 buffet

子爵府

PinPin 發表於 15-6-18 21:26
有長腳蟹,冇蠔,有牛奶布甸,冇心太軟~我幾鍾意佢平日lunch buffet

請問平日其他食物是否大致一樣?有無刺身、鴨肝、和牛? 雪糕種類多嗎?我只食過星期六日 lunch buffet.

thanks

別墅

以前在恆隆中心去過一次,真係唔敢再去,唔係食品問題,係環境又迫又焗.搬左去世貿環境舒服,枱與枱之間有距離,坐都坐得舒服啲,帶小朋友去絕對無問題.無錯...真係食長腳蟹都抵番哂 一般刺身、鴨肝、和牛都有, 雪糕好似都有八款,不過我至愛係佢嘅心太軟,細細件有可以在碟邊寫字,如果朋友生日或慶祝,真係唔錯.

首頁

尾頁

跳至