自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:見D回帖有時非常尖酸刻薄, 憎人富貴厭人貧,

原帖由 funfunyuyu 於 15-06-17 發表
見D回帖有時非常尖酸刻薄, 憎人富貴厭人貧, 一提大陸人就起晒"GON", 女人為難女人, 靚又話整容, 樣平凡D又 ...
樓主你好夠薑呀!我諗係部份JM生活中好多敢怒不敢言,積積埋埋係係度爆囉

大宅

引用:Quote:fantababy+發表於+15-6-17+15:23+一

原帖由 天佑我們 於 15-06-17 發表
話人食炸糊太過份啦,咁極品既
我同佢同一時間入職,但人工同職位都高佢少少,之後我諗佢可能葡萄。我真心當佢朋友,點知佢不停呃我。佢癲到連我婚禮都想搞,叫我播麥dull果首豬腩肉,又狂話要跟我同我老公去試妝
Bk都唔少呀,例如一聽到生仔呀,子淇呀,化妝呀,就跳晒製咁。

珍珠宮

畀面勳章

fantababy 發表於 15-6-17 15:45
我同佢同一時間入職,但人工同職位都高佢少少,之後我諗佢可能葡萄。我真心當佢朋友,點知佢不停呃我。佢癲 ...
下下咁比較個人同個心好辛苦,你都係少接觸佢好,如果佢講咩令你唔開心就原諒佢啦,佢都係唔開心所以愛比較

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:JM平時係唔係咁mean

真人同網上差唔多,有時 mean 有時 warm,睇下咩情況。我承認對某些人渣係 mean 咗d

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

引用:見D回帖有時非常尖酸刻薄, 憎人富貴厭人貧,

原帖由 funfunyuyu 於 15-06-17 發表
見D回帖有時非常尖酸刻薄, 憎人富貴厭人貧, 一提大陸人就起晒"GON", 女人為難女人, 靚又話整容, 樣平凡D又 ...
佢地好多金句,好似好有道理

就好似你宜家開po咁,掙在又有冇人話“你開po話人你自己咪一樣”

一係又見金句“你係咩人咪睇到d咩囉”。。。等等既金句

人地要拆解你方人地拆解唔到d金句呀,人地唔出聲咪以為佢地自己贏左囉。。。

有時人地係費事同佢地嘈又或者冇咁好氣又或者都唔嘥時間理哩d人,真係咁多人都咁得閒咩

哩度好多都好火又認真架

總之bk係驢子的故事啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

女人

是嫉妒的動物.

男爵府

回覆 funfunyuyu 的帖子

我在BK所說的和真正的自己出入不大,但己所不欲,勿施於人,所以我唔會寸人。話不投機半句多,唔啱嘴型我會睇完skip唔comment!
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

侯爵府

我冇,最多係8掛D。

珍珠宮

環保接龍勳章

現實都好多雙面人,外表睇唔出既。

大家好,我是子悠~~

男爵府

回覆:JM平時係唔係咁mean?

真實嘅我同上網一樣,唔撩事抖非,又低低BB咁

大宅

引用:Quote:fantababy+發表於+15-6-17+15:45+我

原帖由 天佑我們 於 15-06-17 發表
下下咁比較個人同個心好辛苦,你都係少接觸佢好,如果佢講咩令你唔開心就原諒佢啦,佢都係唔開心所以 ...
已斷絕往來

天佑我們    發表於 15-6-17 16:39

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

網絡同現實世界一樣,都係吹下水甘囉

公爵府

2018復活節勳章

見到現實係收埋响心,背後唱人的大有人在

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我現實中都見有人把口唔收 不過網上比例高d

珍珠宮

引用:口德都好緊要,不論BK定現實生活.

原帖由 whywhite22 於 15-06-17 發表
口德都好緊要,不論BK定現實生活.
係,冇錯!

男爵府

薯圈 發表於 15-6-17 15:40
樓主你好夠薑呀!我諗係部份JM生活中好多敢怒不敢言,積積埋埋係係度爆囉

...

其實我唔係好明白點解現實同網上世界分別會咁大.

首頁

尾頁

跳至