親子旅遊

跳至

首頁
34567...13

尾頁

珊瑚宮

引用:我再睇清楚啦,+FRASER係$2730/3晚Fraser+Re

原帖由 Dull_lau 於 15-06-19 發表
我再睇清楚啦, FRASER係$2730/3晚

Fraser Residence, Studio Deluxe
我都想要thx

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我再睇清楚啦, FRASER係$2730/3晚Fraser Re

Fraser Residence, Studio Deluxe
Pls pm me

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 maylmm 於 15-06-20 發表Fras

原帖由 Dull_lau 於 15-06-22 發表
噢,原來只係差一條馬路咋
因為我地又無小朋友,只要乾淨整齊交通方便就得,咁呢間應該係首選,慳 ...
Please pm me the agent details.
Thanks!

靚太唔易做!!

公爵府

引用:南海鐡路到難波站,過一條馬路就到。當然sw

原帖由 熊貓BB 於 15-08-05 發表
南海鐡路到難波站,過一條馬路就到。當然swissotel在站上蓋最方便,落雨不用umbrella,但對面Fraser 平咁多 ...

公爵府

引用:對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park

原帖由 熊貓BB 於 15-08-05 發表
對面仲有一風堂,站有高島屋,namba park (new shopping mall),有反斗城,行去心齋橋不用10mins,附近間藥 ...
原來個边都有一风堂,近呀

大宅

回覆 Dull_lau 的帖子

可以pm Agent 資料我嗎?

大宅

ALL PM ed, 如收不到, 請再搵我啦

複式洋房

引用:我再睇清楚啦, FRASER係$2730/3晚Fraser Re

可否PM 我?

大宅

回覆:大阪, Cross / Fraser / Swissotel

兩間都住過…

住過Fraser 之後住唔返Swissotel

大宅

引用:兩間都住過…住過Fraser 之後住唔返Swissot

原帖由 1a2b3c4z 於 15-08-08 發表
兩間都住過…

住過Fraser 之後住唔返Swissotel
真係咁正

大宅

引用:ALL PM ed, 如收不到, 請再搵我啦

原帖由 Dull_lau 於 15-08-06 發表
我未收到pm 麻煩你再pm我。謝謝。

別墅

引用:ALL+PM+ed,+如收不到,+請再搵我啦+

原帖由 Dull_lau 於 15-08-07 發表
Pls PM me the agent info, many thanks

大宅

可唔可以pm埋我呀?
我十二月中去,但好多都話full booking了

大宅

可以pm me d information ma thx

大宅

All PM ED, 如果收唔到再話我知啦

大宅

引用:可唔可以pm埋我呀?我十二月中去,但好多都

原帖由 PollyNgai 於 15-08-08 發表
可唔可以pm埋我呀?
我十二月中去,但好多都話full booking了
你真係要快d搵,我早2個月book 12月初的已經有d full full地, agent話可能d人因為MERS唔敢去韓國住所以去晒日本,我前後差1個星期,已經貴左200蚊/晚仲要有d hook唔到

你可以試埋永安online 有時都平架

大宅

請問可否給我Agent 的資料?謝謝!
另外,請問Fraser早餐是否不包兒童,要自費?

子爵府

引用:Quote:原帖由+PollyNgai+於+15-08-08+發表

原帖由 Dull_lau 於 15-08-10 發表
你真係要快d搵,我早2個月book 12月初的已經有d full full地, agent話可能d人因為MERS唔敢去韓國住所以去 ...
請問永安訂package抵d or分開訂平d?

子爵府

引用:我再睇清楚啦,+FRASER係$2730/3晚Fraser+Re

可唔可以pm agent 資料?thx !

大宅

回覆:大阪, Cross / Fraser / Swissotel

Fraser 最早可以幾時book ? 咩網站book 到呢?

首頁
34567...13

尾頁

跳至