自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

搭火車人多擠迫有小碰撞大家唔想亦避免唔到。我都係企門囗剛剛夠位唔夾,已經無位上。車門差唔多關,有個女人硬上,第一下D頭髮已經掃我塊面(高邊仲要松曲髮)即係地拖咁。我已經行後一步再提佢:小姐你D頭髮O係咁掃我塊面。佢之後望一望我無道歉再仲刻意發多幾下。
點解D人可以咁!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:搭火車人多擠迫有小碰撞大家唔想亦避免唔到

原帖由 hoihoi83 於 15-06-19 發表
搭火車人多擠迫有小碰撞大家唔想亦避免唔到。我都係企門囗剛剛夠位唔夾,已經無位上。車門差唔多關,有個女 ...
打番幾個噴嚏啦……

tsung    發表於 15-6-19 12:19
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

回覆:比人側我食頭髮

我想同佢講,小姐我食緊香口膠,你驚唔驚我面痕吐落你把頭髮度

男爵府

回覆:Cheddar85ang 的帖子

無咁機智

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:搭火車人多擠迫有小碰撞大家唔想亦避免唔到

原帖由 hoihoi83 於 15-06-19 發表
搭火車人多擠迫有小碰撞大家唔想亦避免唔到。我都係企門囗剛剛夠位唔夾,已經無位上。車門差唔多關,有個女 ...
呢個行為好討厭。
有時人多都知好難避免,就當佢自都無為意整到人,但既然有人開到聲就應該要小心或者將頭髮撥埋一邊,但果個女人分明專登啦

男爵府

我會諗我會狂噴口水落佢個頭度
(好似人地食錯野果種)

男爵府

回覆:keroppipooh 的帖子

佢係特登,我又無位走,得五呎高既我食到正曬

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

真係慘.....
深表同情~
~眼啤啤, 吹咩咩~

象牙宮

hoihoi83 發表於 15-6-19 10:53

未必人人喜對方头發掃我块面.
头發長長, 四周掃... 尢其是外傭.
擠滿人, 头發, 先綁好. 發女人味... 去男人群吧.

討厭. 我會說., hey, xxx

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 hoihoi83 於 15-06-19 發表搭

原帖由 andyman 於 15-06-19 發表
打番幾個噴嚏啦……

首頁

尾頁

跳至