自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

去62屋企,我又病左,食左藥真係好攰,
話入房抖10分鐘,叫老公幫忙睇住,10分鐘我睇返…點知老公大安旨意由62同佢玩,由bb推張好重嘅實木高椅…
前後入房5夠2分鐘,
已經聽到好大聲呯一聲
原來bb推果張椅一反就後腦撞落去地下,
咀唇比張椅壓到咁
我湊丫咁耐都未試過發生咁嘅事…
真係肉都痛爆…就唯一一次放手比其他人睇一陣就出事…以後我會自己跟足了…我知道跌跌碰碰實有,但只係心痛,求求jm們5好話我了

ps: 撞到後腦我知要觀察,但想請教各位jm個咀仔有無咩可以揸幫助消腫同無咁痛架?!
bb 17個月,感謝各位

男爵府

引用:去62屋企,我又病左,食左藥真係好攰,話入

原帖由 cherry_elc 於 15-06-20 發表
話入房抖10分鐘,叫老公幫忙睇住,10分鐘我睇返…點知老公大安旨意 ...
咀唇好快好番,乜都唔駛查,用熟水洗下個咀仔就ok.不用擔心。我仔試過爬行階級爬左出playmat 突然冼手個咀冚落地磚到腫曬,幾日就好番

子爵府

回覆:Bb咀唇撞腫了…

嗰個小朋友都係跌到大㗎,唔使擔心,唔使理佢好快好返

子爵府

引用:去62屋企,我又病左,食左藥真係好攰,話入

原帖由 cherry_elc 於 15-06-20 發表
話入房抖10分鐘,叫老公幫忙睇住,10分鐘我睇返…點知老公大安旨意 ...
同樓上一樣,咩都唔洗搞,保持清潔就可以。

不過樓主,你要有定心理準備,佢其實開始走唻走去,跌跌撞撞在所難免,唔通你可以24小時睇住佢?你跟實就一定冇事?
下下望到咁實,其實你,你家人同小朋友都辛苦。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

睇住都會咁0架,
除非唔畀BB落床啫,
唔好怪屋企人,
真心唔好怪屋企人同埋你自己
花花真美好!

珍珠宮

有冇撞到牙仔呀?

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

我女試過多次撞咀,仲試過流血,好快無事的了反而撞到後腦,睇下有無腫同嘔,呢個時間係咁,睇牛仔咁款,好快過去別太擔心

同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

首頁

尾頁

跳至