婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

今次事件係發生喺大嫂身上...99一直好憎大嫂,因為大嫂幾年前爆過佢之後只有節日先見咁c6哥哥是在國內做野,侄仔大嫂都跟佢在深圳住
尋日大嫂同哥哥嗌交,帶埋仔仔過來99家做節,哥哥就無過
點知99話佢過節掉低老公,仲狂潑火話哥哥要同大嫂離婚,話哥哥叫佢吾使再返深圳
人地兩公婆嗌交,做99的吾和事都算,仲要潑火,我都睇到眼火爆
大嫂就爆佢,話自己無吾啱而且新抱都有亞媽生叫佢吾好咁過份
然後話吾想再見到99要即刻返深圳,c6話車佢走,咁既環境我梗係跟埋出去啦
夜晚返到尼,竟然聽到99打比大仔,叫佢同大嫂離婚而且趕左個女人出去
C6就話離婚就算bb判比哥哥佢都揍吾掂(因為大嫂一直FTM,落一落街侄仔都喊到佢返尼)
99竟然話,侄仔比個女人,大左就識得搵翻親人架啦,爸爸嫲嫲爺爺,你驚我會無左個孫(99你個如意算盤都打得好好喎)
又教個仔趕大嫂出去佢會驚同翻尼求佢地,因為大嫂無左哥哥生存吾到無幸福喎
唉,99你可吾可以積翻D陰德,我同佢同住聽到佢係咁既人真係好心寒!

伯爵府

咁既亞媽和99,真係唔驚自己後尾10年架????

竟然可以叫個仔趕老婆仔女走。。。。。。唉!

公爵府

引用:今次事件係發生喺大嫂身上...99一直好憎大

原帖由 Serena_cheng 於 15-06-21 發表

今次事件係發生喺大嫂身上...99一直好憎大嫂,因為大嫂 ...
厘d心甘黑心,真係天收佢呀

別墅

真係好黑心,我都係新抱,佢又吾介意我聽到佢咁惡毒,吾知咩心態!!

男爵府

引用:真係好黑心,我都係新抱,佢又吾介意我聽到

原帖由 Serena_cheng 於 15-06-21 發表
真係好黑心,我都係新抱,佢又吾介意我聽到佢咁惡毒,吾知咩心態!!
你自己都要小心

男爵府

回覆:99 教人打仔莫教人分妻呀

同我6299一樣,62同我c6講話「你地離婚我最開心」,c6聽到都話佢黑心,叫我以後都唔使見佢地

別墅

仲好阿,間接吾使見,好彩你c6明白事理

子爵府

哇!咁賤,咁悪毒。

公爵府

個孫識自己搵返來GA ??? 乜99個孫系天才呀 ? 系阿媽的洗腦教唆之下都識自動搵返男家人??? (咁男家肯定系有超大筆遺產分俾個孫LO ? 否則人地彩你都白痴!)

別墅

美之選468 發表於 15-6-21 15:23
個孫識自己搵返來GA ??? 乜99個孫系天才呀 ? 系阿媽的洗腦教唆之下都識自動搵返男家人??? (咁男家肯定系有 ...
其實我想同99講,離婚大嫂改嫁的話,人地自然有爸爸嫲嫲爺爺啦,99你吾好痴心妄想不過我仲要住喺度,我喺個心度講下算

公爵府

引用:個孫識自己搵返來GA

原帖由 美之選468 於 15-06-21 發表
個孫識自己搵返來GA ??? 乜99個孫系天才呀 ? 系阿媽的洗腦教唆之下都識自動搵返男家人??? (咁男家肯定系有 ...
d 男家就算幾代住公屋都好,佢地都無恥地覺得自己是大閘門,好尊貴架

別墅

yl88 發表於 15-6-21 15:30
d 男家就算幾代住公屋都好,佢地都無恥地覺得自己是大閘門,好尊貴架

...
佢應該萬里尋親睇太多,不過人地果D係孤兒

公爵府

我未離婚我阿仔平日都與我姑仔.叔仔AND佢地的子女0來往呀......仲使講離左婚之後個孫會自己搵上門 ??.....你99認真妙想天開.白痴! 就算佢自動搵上門都唔系好事呀 ? 段估佢唔系來報復就系來度計來昆你地呀 ?

別墅

M.A.C 發表於 15-6-21 14:45
咁既亞媽和99,真係唔驚自己後尾10年架????

竟然可以叫個仔趕老婆仔女走。。。。。。唉! ...
我都鄧佢擔心,因為後尾10年我同c6都要有份照顧架,99你積下福啦

男爵府

回覆:99 教人打仔莫教人分妻呀

你99太天真了,今日你講得出呢啲說話,難道大嫂唔識教個仔<你親生阿爸阿爺阿嫲xxx>
或者人哋到時嫁到更好男人,大把錢,洗番嚟認你咩

侯爵府

yl88 發表於 15-6-21 15:30

...
呢架好多住公屋當然係認為自己大閘門嘅大老爺大奶奶啦!
我聽過有啲公屋戶嘅6299講人哋個女嫁入佢屋企就攀上嫁,私樓甘窄點會似佢哋屋企甘闊落,有大屋俾個新抱住呀!

jump.jump    發表於 15-7-15 06:29
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

別墅

Huuu 發表於 15-6-21 15:50
我聽過有啲公屋戶嘅6299講人哋個女嫁入佢屋企就攀 ...

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

Huuu 發表於 15-6-21 15:50
我聽過有啲公屋戶嘅6299講人哋個女嫁入佢屋企就攀 ...
我 99 exactly 就係呢啲住公屋認為自己大閘門嘅奶奶啦,把口衰到不堪,我外家做生意,佢就話無商不奸,佢地自己做生意做到執笠,就話自己忠直所以執笠,都痴痴地,賤事太多,不能盡錄 . . .
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

別墅

BabyFungT 發表於 15-6-21 15:46
你99太天真了,今日你講得出呢啲說話,難道大嫂唔識教個仔
或者人哋到時嫁到更好男人,大把錢,洗番嚟認你 ...
希望佢同d 3姑6婆8嬸呻既時候,有人會話醒佢啦

別墅

ivory0915 發表於 15-6-21 15:59
我 99 exactly 就係呢啲住公屋認為自己大閘門嘅奶奶啦,把口衰到不堪,我外家做生意,佢就話無商不奸,佢地 ...
真係99和男家永遠是對的!

首頁

尾頁

跳至