心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

DEL

大宅

回覆:不吐不快

咁之後J君就問我係約左佢地(j君+c君)定係約左其他朋友去食Lunch
兩個仲話等我食完Lunch之後一齊再去high tea,吓~乜唔係大家明明約好左話去食LUNCH架咩?!

大宅

引用:咁之後J君就問我係約左佢地(j君+c君)定係

原帖由 Fanleebbee 於 15-06-25 發表
咁之後J君就問我係約左佢地(j君+c君)定係約左其他朋友去食Lunch ,
兩個仲話等我食完Lunch之後 ...
無端端變左話等我LUNCH返黎再一齊去high tea,咁即係點啊?兩個夾埋黎玩我啊?

珍珠宮

回覆:不吐不快

我睇都睇到好複雜,下次直接一個地方行街,食飯,唔會有呢d誤會發生,

大宅

引用:我睇都睇到好複雜,下次直接一個地方行街,

原帖由 喜喜天使 於 15-06-25 發表
我睇都睇到好複雜,下次直接一個地方行街,食飯,唔會有呢d誤會發生,

...
係!我都覺得好亂,都唔知想點。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+喜喜天使+於+15-06-25+發表我

原帖由 Fanleebbee 於 15-06-25 發表
係!我都覺得好亂,都唔知想點。
就係你一時話約a君一時又話同人食野,你dF以為你約咗其他人

禁止訪問

子爵府

親子王國15週年勳章

首先,你a點集合b點行街c點食午餐,咁多點佢地攪錯b點集合一d都唔出奇,最大問題反而係你嗰句 「我就答我約左朋友去a地點食LUNCH喎!」,你咁講即係約咗其他人食午餐,唔同佢地食。我覺得似你玩佢地多d, 佢地重話等你high tea,我覺得佢地都算唔話得。

根本你應該係佢地話去b點集合嘅時候問佢地係唔係計劃有變,原本係咁咁咁。我完全唔知你比晒signal係乜嘢意思。有問題直接講,點解要比signal?

大宅

回覆:Jessie688 的帖子

感謝你肯睇我篇廢話,呢件事情的確係搞到好亂,可能我講得好亂,唔好意思啊!我再簡單啲先😂😂😂

人物-A,B,C,D君 *C君=我
Plan A- LUNCH
Plan B- SHOPPING
Plan C- DINNER

ABC君就約左去PLAN A,咁講解行程時B君就拉左D君入黎直接跳左去Plan B。咁O左咀唔知咩事啦!D君又向到廢事講得咁白,咪試下chok chok B君係咪唔記得左約左AC君,點知真係B君唔記得,所以最後要同B君私底下傾返,行程照舊。虛驚一場😂😂😂

侯爵府

引用:感謝你肯睇我篇廢話,呢件事情的確係搞到好

原帖由 Fanleebbee 於 15-06-26 發表
感謝你肯睇我篇廢話,呢件事情的確係搞到好亂,可能我講得好亂,唔好意思啊!我再簡單啲先😂&#12851 ...
原本其實睇#1我明架,不過你剛又話C君=你,即刻

大宅

好複雜

水晶宮

頭暈了
自由太多會令世人失去平衡

首頁

尾頁

跳至