烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨天係萬寧換個staub雙耳鍋,個煲蓋好花,之前做過功課都知道會有花嘅情況,但是我覺得我個好花,需唔需要換過個呢?第一次買咩都唔識,請大家指教下。thx!

大宅

引用:昨天係萬寧換個staub雙耳鍋,個煲蓋好花,

原帖由 s81914 於 15-06-26 發表
昨天係萬寧換個staub雙耳鍋,個煲蓋好花,之前做過功課都知道會有花嘅情況,但是我覺得我個好花,需唔需要 ...

大宅

昨天係萬寧換個staub雙耳鍋,個煲蓋好花,之前做過功課都知道會有花嘅情況,但是我覺得我個好花,需唔需要 ...

大宅

大宅

正常嫁

大宅

引用:Quote:原帖由 s81914 於 15-06-26 發表昨天

原帖由 Cinderellababy 於 15-06-26 發表
正常嫁
但是花左好多個地方,會唔會多左D阿?我上綱睇人地話都是得幾點花。

珍珠宮

回覆:staub保蓋條邊好花,要唔要換?

萬寧換既呢款煲,好多人都話花又要抬返去換,其實呢個牌子都唔算平點解QC咁差?點解其他人用正價買既又無咁多問題?

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

正常

大宅

引用:萬寧換既呢款煲,好多人都話花又要抬返去換

原帖由 ipodbaby_123 於 15-06-26 發表
萬寧換既呢款煲,好多人都話花又要抬返去換,其實呢個牌子都唔算平點解QC咁差?點解其他人用正價買既又無咁 ...
係咯,我上網睇人地專櫃買個d,條邊真是唔會花成咁。花都是幾點咁

子爵府

親子王國15週年勳章

引用:萬寧換既呢款煲,好多人都話花又要抬返去換

原帖由 ipodbaby_123 於 15-06-26 發表
萬寧換既呢款煲,好多人都話花又要抬返去換,其實呢個牌子都唔算平點解QC咁差?點解其他人用正價買既又無咁 ...
人手

男爵府

好似多咗D喎

我家中有個早前買嘅藍色28cm鑊,都只有花了2,3點咁多

男爵府

建議你試下換!

大宅

引用:建議你試下換!

原帖由 creambun 於 15-06-26 發表
建議你試下換!
係咯,真是多左d,下午已經拿去換,一拿去話好花就即刻換比我了。

大宅

引用:Quote:原帖由+creambun+於+15-06-26+發表建

係咯,真是多左d,下午已經拿去換,一拿去話好花就即刻換比我了。
崩花露銀色,是否要換?同你一樣,全煲蓋邊、煲邊都花。

首頁

尾頁

跳至