潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:星期五,難得今日太陽伯伯高高掛,心情愉快

原帖由 liebe_ist 於 15-06-26 發表
星期五,難得今日太陽伯伯高高掛,心情愉快!
忍唔住想唱番首 「藍天與白雲」

別墅

Both are so nice

子爵府

回覆:\"H\"appy Friday \"H\"appy Blue

男爵府

引用:Quote:原帖由+liebe_ist+於+15-06-27+發表S

原帖由 Sasalam2012 於 15-06-27 發表
我以爲你對耐咗blue atoll, 會有小小鍾意咗佢添!
嘿嘿!我會嘗試努力愛上佢

If you don't like me and still watch everything I do.

Bitch you're a fan!!!!

男爵府

引用:Quote:原帖由+liebe_ist+於+15-06-27+發表S

原帖由 snoopypy 於 15-06-27 發表
Agreed, 望住2T, 會覺得令我心情好舒暢
星期日望住呢個藍天,又望下個袋,真係心情愉快到極點

我開始明你點解咁鍾意藍色

snoopypy    發表於 15-6-30 20:17
If you don't like me and still watch everything I do.

Bitch you're a fan!!!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

別墅

回覆:"H"appy Friday "H"appy Blue

首頁

尾頁

跳至