論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

姐姐黎左兩個月,第一個月整穿手套唔出聲(佢平時洗碗唔用手套),比我發現,好明顯係火整穿,因有黑邊痕,問佢知唔知點解咁?同關心下佢有無事?佢就答番我:你知我唔用手套洗野,我唔知點解會穿?I don know why?其實如果佢老實講番出黎點整爛我都算,但佢一句唔知點解已令我有D🔥,佢唔認我唯有提佢下次發現有野爛要同我地講!佢just say ok ok,呢次我無追究

到今個月比我發現唔見左隻碗,我估係應該打爛左佢又唔出聲,問佢又話唔知,咁我應該點做好?佢做錯野唔認,呢個係問題,淨係識講I don know why? 大家會點處理?請各位賜教!

我BB過多一個月出世,真係有D擔心!

侯爵府

回覆:redredjasmine 的帖子

Mine one over two years also like this I fired aldy I can\'t accept

已刪除用户

引用:姐姐黎左兩個月,第一個月整穿手套唔出聲(

大宅

我個個工人都係咁,我覺得他們驚要賠錢

伯爵府

原帖由 redredjasmine 於 15-06-28 發表
姐姐黎左兩個月,第一個月整穿手套唔出聲(佢平時洗碗唔用手套),比我發現,好明顯係火整穿,因有黑邊痕, ...
你第一次請工人?佢地十個有十個都一樣,從來做錯事都係I dont know,打爛野整花野都唔關佢地事架,我買隻易潔鑊佢整花咗,佢仲話係我買隻cheap野(肥媽隻ewindow,五舊幾水),我好想送佢返印尼買好野用。

男爵府

我會照問佢。

以前我會唔出聲,但發覺越唔出聲就越多問題

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章

都照舊 我都

男爵府

原帖由 redredjasmine 於 15-06-28 發表
姐姐黎左兩個月,第一個月整穿手套唔出聲(佢平時洗碗唔用手套),比我發現,好明顯係火整穿,因有黑邊痕, ...
我之前果個,break the electrical tea pot, 放反原位扮無事,其實每曰得佢用來煲中药比我,咁都得,無誠信,fired

大宅

呢班人永遠做錯做漏都唔會認,我都睇到化啦.

別墅

回覆:姐姐又整爛野唔出聲,你會點做?

我家印姐姐將我哋新買一個月嘅電磁爐由左下角,裂到上右上角,整爛咗又係唔出聲,第二日被我發現,叫先生問佢,佢先認。
最後我罰佢一百蚊,講到明,罰都賠唔返個爐,但整爛嘢一定要出聲!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會開聲的

複式洋房

回覆:歌莉亞 的帖子

完全同意你講法,我都唔明整爛嘢、打爛嘢,認左係好正常,講明唔係要你賠錢,都係唔認!

Msolivialeung    發表於 15-6-29 21:46

首頁

尾頁

跳至