親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

周圍睇...都成17000~24000yen..但而家要over 30000 yen?

大宅

引用:周圍睇...都成17000~24000yen..但而家要ove

原帖由 hilarychu 於 15-06-28 發表
周圍睇...都成17000~24000yen..但而家要over 30000 yen?
人地話最貴24000 yen既...而家over 30000 yen ?

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:hilarychu 發表於 15-6-28 22:09 人

原帖由 沙田爸爸 於 15-06-28 發表
南韓未有新中東就系,個多月前D價系錦升,仲有尼間暑期非常滿。之前訂(三月尾)暑假一室千三港幣1晚,而家普 ...
請問你訂幾時

別墅

回覆:Fraser咁貴既

你可以上ie search 美麗X 或上網搵sun華,我見仲有8百幾9百蚊一日

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:你可以上ie+search+美麗X+或上網搵sun華,

原帖由 kaka1982 於 15-06-28 發表
你可以上ie search 美麗X 或上網搵sun華,我見仲有8百幾9百蚊一日
咁抵?上次去1300蚊晚

禁止訪問

大宅

回覆:Fraser咁貴既?

係啊。。。仲好爆添啊。。
我諗住book出年6月。。。睇怕要搵多幾間後備。。。有無其他推介啊?thanks

大宅

回覆:Fraser咁貴既

我訂12月頭,studio deluxe, agent之前quote $2700/3晚(星期五至一), 1星期後已經變左$2900......唔理啦,照hold住先,15/7前要比錢

我仲考慮緊studio好定one bedroom($4580/3晚),3晚差$1780, c6話唔係好抵但我想舒服d......

請問有無JM住過STUDIO如果2個人夠住嗎? 會唔會好細? 我地有時會返去訓晏覺的, 所以先考慮ONE BEDROOM

諗諗下又覺得CROSS只係貴少少, 約$4600/3晚, 有JM提過話呢間都唔錯, 夠方便

搞搞下, 最後CROSS其實會貴過SUDIO差不多$1700/3晚, 可以食多好多野......但難得去旅行, 又好似應該要住得舒服D咁....

唉, 1516, 心大心細, 好煩....

大宅

回覆 small_sze 的帖子

我book左出年Easter,one-bedroom deluxe 27,000yen/night,直接email 酒店confirm,仲唔駛俾錢住。

男爵府

回覆:Dull_lau 的帖子

Info from hotel about one bedroom apartment and deluxe studio
-------------------
One Bedroom has a bedroom (Double or Twin) and a living room, about 44 sqm.

Studio is 28 sqm, with Double or Twin beds.

Bed Size:

Double (1 king size bed): 180 x 200 cm

Twin (2 separate beds): 120 x 200 cm each (One Bedroom), 100 x 200 cm each (Studio)

大宅

引用:回覆 small_sze 的帖子我book左出年Easter

原帖由 Andrewbaby 於 15-06-29 發表

我book左出年Easter,one-bedroom deluxe 27,000yen/night,直接email 酒店confirm ...
酒店覆我都係咁既價錢,為起大約$1700/晚,而家我搵agent就$1200~1300/晚,但就要提早少少比晒錢

大宅

回覆 Dull_lau 的帖子

Can you tell me which agent?

大宅

引用:Quote:原帖由+Andrewbaby+於+15-06-29+發表

原帖由 Dull_lau 於 15-06-29 發表
酒店覆我都係咁既價錢,為起大約$1700/晚,而家我搵agent就$1200~1300/晚,但就要提早少少比晒錢

...
I want to know which agent too,thx~

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Andrewbaby 於 15-06-29 發表

原帖由 Dull_lau 於 15-06-29 發表

...
我最初直接同酒店訂,後來bk jm好好人,逐個step教我用jtb訂,平了50%,可惜係我要的日子訂唔到無one bedroom房。

男爵府

引用:回覆 small_sze 的帖子我book左出年Easter

原帖由 Andrewbaby 於 15-06-29 發表

我book左出年Easter,one-bedroom deluxe 27,000yen/night,直接email 酒店confirm ...
酒店有無話幾時俾?定去到俾

男爵府

引用:你可以上ie search 美麗X 或上網搵sun華,

原帖由 kaka1982 於 15-06-28 發表
試過ie 佢係留資料得美麗華覆?請問你地係即刻睇到?

大宅

引用:Quote:原帖由 Dull_lau 於 15-06-29 發表酒

原帖由 be 於 15-06-29 發表
我最初直接同酒店訂,後來bk jm好好人,逐個step教我用jtb訂,平了50%,可惜係我要的日子訂唔到無one bedroo ...
Can u pm me? thanks

男爵府

引用:Quote:原帖由 Dull_lau 於 15-06-29 發表酒

原帖由 be 於 15-06-29 發表
我最初直接同酒店訂,後來bk jm好好人,逐個step教我用jtb訂,平了50%,可惜係我要的日子訂唔到無one bedroo ...
可以分享下怎樣訂嗎?
謝謝!

大宅

回覆:Dull_lau 的帖子

可以分享下嘛

首頁

尾頁

跳至