親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家知唔知道邊到可以買到義大世界門票(優惠) / 邊間旅行社有代購? 謝謝

珊瑚宮

引用:請問大家知唔知道邊到可以買到義大世界門票

原帖由 好好彩 於 15-06-30 發表
請問大家知唔知道邊到可以買到義大世界門票(優惠) / 邊間旅行社有代購? 謝謝 ...
生日:當月有80%(當事人)

大宅

引用:請問大家知唔知道邊到可以買到義大世界門票

原帖由 好好彩 於 15-06-30 發表
請問大家知唔知道邊到可以買到義大世界門票(優惠) / 邊間旅行社有代購? 謝謝 ...
拎香港海洋公園全年票有85折,普通門票9折,上官網見到,我前日email 有問過,佢地覆左係

男爵府

引用:Quote:原帖由+好好彩+於+15-06-30+發表請問

原帖由 manman_1030 於 15-06-30 發表
拎香港海洋公園全年票有85折,普通門票9折,上官網見到,我前日email 有問過,佢地覆左係

...
咁好

別墅

前幾日去咗,上義大官買790 台幣,用信用卡比錢,去到用護照換飛,仲有玩具送

男爵府

回覆:lun_0323 的帖子

義大好玩嗎?即日來回交通怎樣安排?謝謝

珊瑚宮

引用:義大好玩嗎?即日來回交通怎樣安排?謝謝

原帖由 wyh:) 於 15-07-01 發表
在左營站出口有收費接駁巴到

珊瑚宮

細小小朋友玩(最熾激是室內過山車--但比吾上香港迪士尼)

男爵府

回覆 lun_0323 的帖子

是否要先做會員,才可於官網購賈?是否用信用找數便可?生日月有優惠嗎?

男爵府

回覆:12312 的帖子

我個就係細小小,真好,起碼有遊戲啱佢

男爵府

回覆:12312 的帖子

咁都好喎,有接駁車,左營是火車站?謝謝

珊瑚宮

引用:我個就係細小小,真好,起碼有遊戲啱佢

我個就係細小小,真好,起碼有遊戲啱佢
2-10歲都ok

珊瑚宮

引用:咁都好喎,有接駁車,左營是火車站?謝謝

咁都好喎,有接駁車,左營是火車站?謝謝
左營有火車站,高鐵站

男爵府

我覺得特別啱4-6歲的小朋友,小學生都ok。
可能因為香港少有Dspecial for幼稚園生的遊樂場,所以感覺深D。
有D機動遊戲係只俾D細的小朋友,而且人唔多,我細女上次去(3歲半),自己一個人包咗個氣墊彈床跳咗半個鐘,佢仲有個兩層的旋轉木馬,只有細的小朋友先可以上上層。

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

別墅

回覆 sylvia_chik 的帖子

係要先做會員,生日優惠就唔清楚。搭車方便,高鐵左營站有巴士搭去,去到槳園門口,車程大概半個鐘。30幾台幣一位,亦都有的士叫你包車350台幣。如果玩埋摩天輪,就商場樓下有得搭,唔駛返去樂園果邊。遊戲設施方便,大多數限110CM先可以玩,有D 90CM可以玩,但只可以小朋友自己玩,我個仔唔夠膽自己玩,可以話一定玩得曬,地方唔係好大。另外仲有D好似冒X樂園果D唱代幣玩既機。希望幫到各位啦

別墅

回覆 wyh:) 的帖子

適合身高110CM以上小朋友玩,大人會覺得小嘢玩,搭車都算方便,車程大概半個鐘,左營站搭巴士。30幾台幣一位,亦都有的士叫你包車350台幣。如果玩埋摩天輪,就商場樓下有得搭,唔駛返去樂園果邊

男爵府

回覆:lun_0323 的帖子

好詳細,清楚明白了,多謝回覆

伯爵府

引用:Quote:原帖由 wyh:) 於 15-07-01 發表義大

原帖由 12312 於 15-07-01 發表
在左營站出口有收費接駁巴到
請問要搭幾耐?

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 12312 於 15-07-01 發表在左

原帖由 monkeydiary 於 15-07-04 發表
請問要搭幾耐?
約半小時

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 好好彩 於 15-06-30 發表請問

原帖由 manman_1030 於 15-06-30 發表

...
請問用 op 全年証買係去到當地即場買 show 俾佢睇有 85 折, 或是要經官網買, 入全年証編號之類先有折??
謝謝

首頁

尾頁

跳至