親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我剛去完京都和大阪,+開始打算BOOK酒店,+但

原帖由 sthnothing 於 15-08-28 發表
我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但後來決定BOOK民宿, 最後覺得是正確的選擇。我們一行五人, 三大兩 ...
可以pm大阪民宿資料給我嗎?多謝

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

想去九州自駕遊, 請問有冇民宿介紹?

問咗一間喺博多站附近, 見睇相幾新淨企理, 屋主話附近有coin parking, 但我問佢夜晚通常有冇位泊佢就冇答。 請問有自駕經驗的jm, 知道日本的coin parking係點樣運作? (係咪好似香港咁2小時入錶? 同樣咁停喺側邊等位? 鬧市係咪好難搵位?)

珍珠宮

引用:回覆 youhello507 的帖子可以講下你住邊間

原帖由 cha1125 於 16-01-03 發表
回覆 youhello507 的帖子

可以講下你住邊間嗎?
pm 你啦。
好似不可以post link 的

大宅

sthnothing 發表於 15-8-28 17:41
我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但後來決定BOOK民宿, 最後覺得是正確的選擇。我們一行五人, 三大兩 ...
Please PM me the details, thx!

大宅

jessieyeung 發表於 15-7-4 14:05
我們一家5口book左喺涉谷。仲有10日出發。

請問涉谷APARTMENTOK? 可以住多少人, 近JR 嗎? 我準備5月底出發, 一行7人, 有大有B, 所以想租APRTMENT.....THANKS

THANKS

大宅

winkylo 發表於 15-8-20 14:23
我剛剛先去完東京用AIRBNB BOOK左間民宿. 大致上跟圖片差唔多. 無大分別, 不過我訂呢間原來要行斜路回去, ...

can PM me the name of 東京AIRBNB 民宿? thanks a lot

大宅

Sabine905 發表於 15-9-3 21:57
剛住完返黎. 我BOOK咗東新宿站附近嘅APARTMENT. BOOK之前同屋主EMAIL聯絡, 到正式CFM BOOKING, 佢先會俾齊 ...

can PM me the details of tokyo aprtment?

thanks a lot

大宅

Tracy-Kenny 發表於 15-8-28 22:01
今次住5晚池袋都好ok呀!2大2細(13歲),book左間6xx呎兩房,有一房係塔塔米。好大好舒服! ...

有冇屋主資料?我想住池袋。THANKS

禁止訪問

回覆:Sabine905 的帖子

大宅

回覆:有jm 係 airbnb 訂過 apartment 嗎?

我4月尾去大阪,3大1小,99&5歲,住那裡較方便?難波嗎?

禁止訪問

回覆:yukiyukipang 的帖子

男爵府

回覆:有jm 係 airbnb 訂過 apartment 嗎?

我想問下在網上付錢便可?要先與屋主溝通嗎?有什麼要問左先?未住過民宿,謝謝!

大宅

回覆 sthnothing 的帖子

Can you pm me, thanks

首頁

尾頁

跳至