親子旅遊

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

我都book 左airbnb 大阪, 不過2016年2月中至入住,我睇左好耐!

因為1家4口+99+我媽咪,4大2小(7y/2y),
所以想搵D吳使拖喼行甘耐至到!

最後決定係 南海電鐵 難波駅 隔離,
話45秒就到,高層,夜晚係睇到夜景,
3房3雙人床!
尼間 小朋友 under 5y 不用收費

D comment 好好!

5晚 Total $ 11000

住完再報料

子爵府

引用:回覆 ee915 的帖子HOW MUCH PER NIGHT

原帖由 cakecakemango 於 15-08-28 發表
回覆 ee915 的帖子

HOW MUCH PER NIGHT?
around $910/night

男爵府

熱血金章 王國教室勳章 畀面勳章

landierw 發表於 15-8-28 11:00
我都book 左airbnb 大阪, 不過2016年2月中至入住,我睇左好耐!

因為1家4口+99+我媽咪,4大2小(7y/2y),
請問係邊間?

男爵府

ee915 發表於 15-8-28 12:42
around $910/night
你哋幾多人住?

子爵府

引用:Quote:ee915 發表於 15-8-28 12:42 around

原帖由 sumhappy 於 15-08-28 發表
你哋幾多人住?
4人

男爵府

引用:Quote:原帖由+sumhappy+於+15-08-28+發表你

原帖由 ee915 於 15-08-28 發表
4人
Thx

大宅

回覆 sumhappy 的帖子

已pm

大宅

請問你地D 屋主係咪會keep 行李? 
因為我睇過幾間, 話行李要每日Check out 拎去附近d JR站既LOCKER 寄存?

侯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

CYAN720 發表於 15-8-28 15:39
請問你地D 屋主係咪會keep 行李? 
因為我睇過幾間, 話行李要每日Check out 拎去附近d ...

唔俾keep, 我都係存 Locker咋

子爵府

引用:啱啱訂咗博多,不過聖誕先去,未知o唔ok

原帖由 lovehimhim 於 15-07-04 發表
啱啱訂咗博多,不過聖誕先去,未知o唔ok
我都係聖誕博多,
你book边間?
×?$

大宅

回覆 高齡牛師奶 的帖子

原來唔比keep 行李架?係間間都唔比定係個別呢?如唔比KEEP,係唔係會在資料內說明,如房間rule果度會有嗎? thanks

大宅

回覆 CYAN720 的帖子

係呀!!我而家尼間都無得keep行李
屋住話可以係放係JR站內locker先

之前問過另一間,就係比$100 佢叫朋友幫我地keep,夠鐘check in 就送去民宿!

大宅

回覆 bibikids119 的帖子

你可以send message問屋主

大宅

高齡牛師奶 發表於 15-8-28 15:40
唔俾keep, 我都係存 Locker咋ok. ths

大宅

回覆 landierw 的帖子

姐係問了先,先比錢,right?ok thanks

大宅

回覆 bibikids119 的帖子

係呀!!問清楚曬先!!

我之前問左好多間

有D發現無暖氣,或者 佢寫3間房,但原來佢地3間房既定義係,廳開張梳化床就當一間房!
同埋住過既人既comment,

有一間我睇相又係吳錯,設施都好齊,點知comment話 有小強

所以有時間就慢慢睇清楚,問清楚
佢地覆得好快,有部分重識中文

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+lovehimhim+於+15-07-04+發表

原帖由 232 於 15-08-28 發表
我都係聖誕博多,
你book边間?
×?$
我book咗間話3分鐘到車站嘅apartment, 兩晚共$1757

大宅

我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但後來決定BOOK民宿, 最後覺得是正確的選擇。我們一行五人, 三大兩小, 京都選了間近清水寺的, 大阪選了近難波的。先講京都, 那間民宿是日本當地特色的, 好正, 踏踏米+趟門, 複式, D小朋友好中意, 玩到癲左, 房間够大, 設備先進, 乾淨, 有烘乾,洗衣, 桑拿浴室, 全套煮食設備, 而且屋主會講芵文(日/法混血)。
大阪果間是高級apartment, 雖然房間沒有京都的大, 但也可以住到5個人, 好新好方便, 室內設備也好齊全, 好近難波站, 走路5分鍾。

唯一注意就是要遵守屋主的租住規則, 走時要自己清理垃圾, 在大廈內不能大聲喧嘩, 不能帶朋友上去等等。但對我們早出晚回, 冇所謂。

如有興趣, 可PM提供資料及相片。

子爵府

引用:我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但

原帖由 sthnothing 於 15-08-28 發表
我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但後來決定BOOK民宿, 最後覺得是正確的選擇。我們一行五人, 三大兩 ...
2處民宿叫咩名?
?$

can u pm me the details?

大宅

引用:我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但

原帖由 sthnothing 於 15-08-28 發表
我剛去完京都和大阪, 開始打算BOOK酒店, 但後來決定BOOK民宿, 最後覺得是正確的選擇。我們一行五人, 三大兩 ...
can you pm me too, thanks

首頁
34567...12

尾頁

跳至