夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

DELETED
百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

快啲update啦...

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

甜故?

子爵府

大宅

等睇故仔

子爵府

回覆:【真人真事改編】一生所愛

珍珠宮

開心吸收勳章

「邊個PINKY呀?」阿龍一臉困惑。
「嗰晚我生日其中一個朋友呀,長頭髮白白淨淨幾靚女嘅呢!」TOBY回答
阿龍:「喂!嗰晚咁多人鬼記得咩!」
TOBY:「今晚LADIES' NIGHT呀,食完飯一齊去飲嘢啦,一於咁話!」
TOBY未等阿龍開口就幫佢決定了,反正都要食飯,一班人食總好過一個人食的...於是阿龍應約了。

飯局設於尖東某間日本料理店,雜誌話呢度係明星食堂,阿龍都係頭一次嚟,又真係見到唔少係雜誌上見過嘅面孔,入到房只見已有兩三人邊飲邊傾了。

在坐中有一個靚女主動向阿龍打招呼,呢個就係傳說中嘅PINKY了,TOBY刻意留了PINKY旁邊嘅位俾阿龍坐,而怕醜仔阿龍顯得有丁點兒尷尬。

PINKY樣貌娟好,身材,皮膚,再加上悉心打扮外表的確十分吸引,相信正常男人都會望多兩眼嗰一種,而且十分健談,睇得出佢係一個頗懂得交際嘅女性,加上一身名牌衣飾,想必是經常打滾於高級場所之人,同阿龍呢一位年青小伙子有著天壤之別,所以席間都係由PINKY撩阿龍講嘢。或者酒過三巡,氣氛亦開始輕鬆,觥籌交錯之間大家話匣子亦打開了。

飯後餘興當然係CLUBBING,地點又係去返TOBY生日嗰間CLUB,今次預先打咗底,阿龍自然好多了,大家開懷地飲酒唱歌猜枚,渡過了一個愉快嘅晚上。而經過幾次呢一類嘅聚會,漸漸阿龍亦融入咗呢一班朋友當中,一星期總有幾晚聚首一堂,不過酒肉朋友,彼此對大家嘅背境都不大了解。

有一晚阿龍離開時剛巧遇到PINKY同樣在等的士便隨口問PINKY住邊,原來PINKY只係住阿龍屋企附近,於是二人便結伴坐車,每次都係PINKY先落車阿龍便繼續回家。之後唔知過咗幾多個夜晚,二人都係結伴坐的士歸家,PINKY亦樂意有人沿路陪佢傾偈,而且有個男人護送點都安全一啲。

直至有一晚PINKY竟然大起膽子問阿龍:「不如上嚟我度坐下!」

阿龍被PINKY呢一個突如其來嘅問題愣住了......不過阿龍諗到孤男寡女始終唔係咁好就推說夜了,下次先吧!PINKY當然顯得有點失望便開車門落車了!正當阿龍鬆一口氣時,車門又突然打開,PINKY好認真咁再問:「真係唔上嚟?坐一陣飲杯咖啡好嗎?」

從來阿龍都唔係幾識應付呢啲突如來嘅問題,仲要係由一個女人問...「好吧!不過真係唔好太夜,明天要返工!」

「好!就一杯咖啡吧!」PINKY答道。

入屋後PINKY徑自入房換衫,而阿龍就一人坐响客廳,一個小小一房一廳單位,佈置相當女性化,廳中有一座鋼琴,一張梳化...未幾PINKY從房間走出來......

To be continued....

百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

大宅

引用:「邊個PINKY呀?」阿龍一臉困惑。「嗰晚我

原帖由 wing1388 於 15-07-08 發表
「邊個PINKY呀?」阿龍一臉困惑。
「嗰晚我生日其中一個朋友呀,長頭髮白白淨淨幾靚女嘅呢!」TOBY回答
阿 ...

大宅

回覆:jay24k1982 的帖子

琥珀宮

回覆:【真人真事改編】一生所愛 (Updated)

侯爵府

男爵府

回覆:wing1388 的帖子

追... 師兄唔好急最緊要快

別墅

別墅

瑪瑙宮

複式洋房

追...

大宅

男爵府

師兄,平時我好少露面,忍唔住出來,追呀~

大宅

追追追

首頁
12345...8

尾頁

跳至