自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

$1,000 - $100?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有冇人見到"呢款咁 惠X優惠卷"

之前有jm話係真,仲嬲惠x優惠比大陸人,香港人又無⋯⋯

男爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

全文

--------------------------------------------------------

已遮樣及FB NAME

公爵府

引用:+本帖最後由+joyeeso+於+15-7-9+23:00+編輯

原帖由 joyeeso 於 15-07-09 發表
係真既,我都開過post,曾經係屋企樓下有個大陸女人俾我,佢話俾我買尿片奶粉用,話大陸大把有得派,下次見到我俾多d我,香港d優惠券同信用卡優惠都不適用奶粉尿片,但呢張可以。

公爵府

引用:冇見過,好似好假咁,又繁體又簡體

原帖由 kitty 於 15-07-09 發表
冇見過,好似好假咁,又繁體又簡體
係真架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果個有效期仲有效,咁真係可以用架。

但免費野而家要錢買,閣下自己諗下lu.
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 [email protected] 的帖子

哦...原來係咁,咁好心賣個位講得清楚D啦...又唔係唔知而家人心惶惶,就係多得班同胞唔少

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 joyeeso 於 15-07-09 發表本

原帖由 [email protected] 於 15-07-09 發表
係真既,我都開過post,曾經係屋企樓下有個大陸女人俾我,佢話俾我買尿片奶粉用,話大陸大把有得派,下次見 ...
我都見過,

上次美素換vtech玩具,我係惠康買奶粉,有個大陸女人比我$1000 減$100

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:+本帖最後由+joyeeso+於+15-7-9+23:00+編輯

用得,我用過,不過佢呢張過咗期

男爵府

回覆:joyeeso 的帖子

又簡體,又過期,又無barcode, 一定唔會買

公爵府

親子王國15週年勳章

下佢放,收幾錢?免費㗎喎

男爵府

回覆:oiyau2005 的帖子

$5/張,兩張包郵

子爵府

引用:+本帖最後由+my005+於+15-7-9+23:16+編輯+\\

原帖由 my005 於 15-07-09 發表

有見過,亦用過,大陸惠康超市免費派既﹗﹗﹗我張當時係朋友畀 ...
我都用過,呢種優惠券仲可以用黎買奶粉,對香港人真係唔公平,因為香港優惠券係寫明唔可以買奶粉用。聽聞係羅湖7仔有得派

大宅

引用:Quote:原帖由 my005 於 15-07-09 發表本帖

原帖由 speonyip 於 15-07-09 發表
我都用過,呢種優惠券仲可以用黎買奶粉,對香港人真係唔公平,因為香港優惠券係寫明唔可以買奶粉用。聽聞係 ...
真?
搵日北上攞d返HK

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有冇人見到"呢款咁 惠X優惠卷"

無見過

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係有呢種惠康券既, 我試過0係深圳既萬寧分店拎過(店有好多, 免費任拎)

我之前有出過post分享, 你可以入去睇睇
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=14453603
0個次我仲拎多左幾張返黎送左俾bk jm添, 都係叫jm寄回郵信封領取咋
呢d免費拎既野, 真係無諗過咁都要賺人錢, 好心d人唔好咁等錢洗啦
不過我就唔知佢呢張係唔係真, 因為我拎0個張係得3個月使用期, 佢0個張有成半年

男爵府

回覆:瑤瑤~ 的帖子

thanks

首頁

尾頁

跳至