想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無努力戒口,例如咖啡奶茶,辣野等等?我覺得咖啡真係好難戒,唉。

別墅

回覆:各位做iui成功bingo.......

我完全無戒口,生冷嘢、涼嘢、凍嘢、麻辣嘢照食,因為iui時醫生話老公洗精後型態依然唔合格,今次要中要睇彩數,成功機會5050,聽完打定輸數,立即飛去台北玩4日散心盡情食盡情玩,返黎點知明天36週了。我個人認為放輕鬆心情比戒口更重要,祝成功

大宅

引用:我完全無戒口,生冷嘢、涼嘢、凍嘢、麻辣嘢

原帖由 FannyChim324 於 15-07-14 發表
我完全無戒口,生冷嘢、涼嘢、凍嘢、麻辣嘢照食,因為iui時醫生話老公洗精後型態依然唔合格,今次要中要睇 ...
弓起您!我即將做第三次了,心情好忐忑。

複式洋房

我上胎都做了3次IUI先BINGO, 覺得放鬆心情唔好諗咁多會更好, 加油!

大宅

引用:我上胎都做了3次IUI先BINGO,+覺得放鬆心情

原帖由 MangoGelato 於 15-07-14 發表
我上胎都做了3次IUI先BINGO, 覺得放鬆心情唔好諗咁多會更好, 加油!
請問你地係咪日日朝早去打針(特定時間)?我返朝九晚六,好難10點零去打。我有諗過之前兩次失敗,唔知關唔關我放工先去打的問題。

別墅

回覆:Yauorma 的帖子

我第二次iui才成功的,我係屋企自己打,因返工放工時間同診所一樣,又唔方便日日請假去診所,所以姑娘教咗一次,就自己打。唔好擔心,放輕鬆順其自然,會有幫助有更好效果的,加油

大宅

引用:我第二次iui才成功的,我係屋企自己打,因

原帖由 FannyChim324 於 15-07-14 發表
我第二次iui才成功的,我係屋企自己打,因返工放工時間同診所一樣,又唔方便日日請假去診所,所以姑娘教咗 ...
你自己打pat pat 肌肉位?其實好難落針 好驚喎,點打?同埋政府醫院淨係比藥我,要自己買針筒打?

別墅

我打肚腩位、肚臍隔一個拳頭位左右,左右兩邊輪流打的。我係私家診所,姑娘教完係佢面前打一次,之後就返屋企自己打,4、5日就返診所覆診。

大宅

引用:我打肚腩位、肚臍隔一個拳頭位左右,左右兩

我打肚腩位、肚臍隔一個拳頭位左右,左右兩邊輪流打的。我係私家診所,姑娘教完係佢面前打一次,之後就返屋 ...
私家診所提供埋針筒比你嗎?

大宅

Yauorma 發表於 15-7-14 10:28
請問你地係咪日日朝早去打針(特定時間)?我返朝九晚六,好難10點零去打。我有諗過之前兩次失敗,唔知關唔 ...
我是晚上10点打的?姑娘說每次隔24hr 打就ok, 點解要上午打?

大宅

引用:Quote:Yauorma+發表於+15-7-14+10:28+請問

原帖由 chankiki1228 於 15-07-14 發表
我是晚上10点打的?姑娘說每次隔24hr 打就ok, 點解要上午打?
聽講早上打吸收得快d

大宅

引用:Quote:原帖由+FannyChim324+於+15-07-14+發

原帖由 Yauorma 於 15-07-14 發表
弓起您!我即將做第三次了,心情好忐忑。
一共要上去幾次

大宅

我1次成功的,高齡產婦,囝囝剛2个月。
首先,我本身体質问題,有介口。清保為主,花膠,海參,鸟雞主食。

大宅

引用:我1次成功的,高齡產婦,囝囝剛2个月。首先

原帖由 Burtbe 於 15-07-15 發表
首先,我本身体質问題,有介口。清保為主,花膠,海參,鸟雞主食。
你係咩體質呀?

大宅

引用:我1次成功的,高齡產婦,囝囝剛2个月。首先

原帖由 Burtbe 於 15-07-15 發表
邊位E生幫你?

複式洋房

加油~~~

別墅

有的,會提供的,打5日會比五枝,有時會比多兩枝做後備。

大宅

引用:有的,會提供的,打5日會比五枝,有時會比

原帖由 FannyChim324 於 15-07-15 發表
有的,會提供的,打5日會比五枝,有時會比多兩枝做後備。
我成日諗 自己打都唔知要篤支針落肉到要幾深 好似好恐怖

大宅

引用:Quote:原帖由 Burtbe 於 15-07-15 發表我1

原帖由 純粹jojo 於 15-07-15 發表
邊位E生幫你?
仁安尖咀周敏姬医生
我本身比較虛但又內熱,人地感冒我一定中蕉个隻,以口罩为生……

大宅

引用:Quote:原帖由 FannyChim324 於 15-07-15 發

原帖由 Yauorma 於 15-07-15 發表
我成日諗 自己打都唔知要篤支針落肉到要幾深 好似好恐怖
打嘅時間手快直吉吾痛的,个針好幼的,吾駛擔心。心定手定。
反而你擔心下d卵夠吾夠strong好過!

首頁

尾頁

跳至