興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝一早起身手腳特別酸痛,整個人好似無訓過,好散一樣。

昨晚夢的夢仍然好清晰,話說早幾個星期前去見了一位“大神“,幫助睇前世今生等等。唔知係唔係日有所思夜有所夢的關係。

我發夢再次夢見呢位大神,佢係一名年輕既女仔,30出頭,同正常香港女仔差唔多。

夢境場地並唔係佢既堂口,而係一架感覺係小巴咁既車。同行除左我自己同大神外,有媽媽同一位朋友。

當時,個位大神俾左3個用利是封裝住既符。第一張符要用我係頸鏈扣住,講到明唔可以甩,一甩左就返唔到現世。

第二張符就手揸住係架車上既玻璃窗上寫“天靈靈,地靈靈“
第三張個大神用左,佢講左d好似一d開路既野,跟住我就有意識地合上眼睛坐左係其中一個坐位,好似睡了一樣,但係有意識。

係我合上眼睛內既境界係好似坐左係一架過山車既車卡上。而我媽媽都好似跟左入黎一樣企左係我隔黎,但我係合上眼睛,望唔到佢。我坐上一卡車上仍然合上眼睛但不由自住地往前行,而行過既每一段情境係我由細到大既內心片段。感覺係我要show一d野俾我媽咪睇一樣。有前世今生,有一d不為人知既內心世界。

內容有出現我爸爸,以前既男朋友等等。
合上眼睛既情境好似遊樂場玩鬼屋個種,但入面係有光,唔係陰陰暗暗咁。

係一個唔識形容既經歷,我醒後只記得咁多。但身體好累,所以無返工。

nataliehuibb    發表於 15-8-1 14:00

禁止訪問

複式洋房

回覆:發了一個很奇怪但又好真實的夢

冇返工係重點

nataliehuibb    發表於 15-8-1 14:01

首頁

尾頁

跳至