自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

回覆:ice_seiya 的帖子

作為父母,責任係最大

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

父母都有責任

男爵府

引用:回覆+ice_seiya+的帖子咁樣拉埋d長老更加唔

原帖由 chinatea 於 15-07-17 發表
回覆 ice_seiya 的帖子

咁樣拉埋d長老更加唔公平啦...而家d新抱做咩都唔會同亞爺亞麻,姑姐,亞叔亞伯講架喎 ...
所以我咪覺得如果爺爺嫲嫲外公外婆都出聲阻止嘅件事未必會發生囉

selinako^^    發表於 15-7-17 22:37

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:大家一味鬧Celine她媽,我覺得唔公平

父母2個都有責任

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

吓, 咁又唔使鬧人祖宗18代既, 其實呢件事已喧染太多, 我覺得唔好再開POST講.....

伯爵府

其實最大責任喺celine, 累個阿媽俾人鬧, 佢扭計唔影既話, 呢輯相米影唔成囉, 但偏偏佢要咁聽話, 等個攝影師全程捕捉到。若然要鬧, 應該所以識得celine既人都要鬧, 喺米

selinako^^    發表於 15-7-17 22:38

子爵府

引用:仲有佢老豆呢?唔通佢得阿媽無老豆架咩?咁

原帖由 ice_seiya 於 15-07-17 發表
仲有佢老豆呢?唔通佢得阿媽無老豆架咩?咁都仲有爺爺嫲嫲婆婆姨媽姑姐啩?只要身為佢屋企人都有責任囉,一 ...
父母都有責任!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 LedTV 的帖子

咁我又係幫男人講野,男人厚多士就會死於非命架,好似8兩金咁,會唔會帶個仔去做童星呀?好似柏林仔,咪又係亞媽帶出帶入去拍野,不過咁多童星,又係咁細就比亞媽出賣,佢以後條路都幾慘.
<br><br>

男爵府

引用:Quote:原帖由 99dogdog 於 15-07-17 發表關

原帖由 ice_seiya 於 15-07-17 發表
純粹我個人睇法

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 月餅勳章 育兒性格勳章

佢呀媽咁勁,個老豆邊有掟企呀.

MonsterBear    發表於 15-7-17 14:52
風雨同路

子爵府

鬧邊個對件事有咩幫助?
總之就係唔啱啦!
關事嘅自己知自己有問題,然後處理就得啦!
唔通要拖人地全家出黎公審先可以?

子爵府

回覆:ice_seiya 的帖子

佢地兩公婆,貧錢,賣女,衰x格

寶石宮

我有鬧呀,正廢物,自己女都保護唔到!

男爵府

引用:鬧邊個對件事有咩幫助?總之就係唔啱啦!關

原帖由 jeannietsui 於 15-07-17 發表
鬧邊個對件事有咩幫助?
總之就係唔啱啦!
關事嘅自己知自己有問題,然後處理就得啦!
呢度係討論區,「討論」嘅意思你明唔明?

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唉,而家d新抱教仔女,會唔會公告天下,佢將會點做,有d野會做,點可能講比家人知呀.
個女拍廣告d錢都唔想比家人知有幾多啦,何況影寫真,老板比咩條件佢,唔通佢會講比屋企人知咩,呢d野唔講得架,佢亞媽只聽老板講利益果部份,什至仲有再板,即係食住條水上,越多變態佬買,就係咁分紅...

咁大利益,家人只知佢種左棵搖錢樹出來咋,有咩可能阻止到呀,阻人發達就等於殺人父母哇.
<br><br>

侯爵府

其實呢度啲JM已經鬧得好溫和,discuss果邊先鬧得甘
http://www.discuss.com.hk/viewth ... p;extra=&page=1

男爵府

引用:回覆+LedTV+的帖子咁我又係幫男人講野,男人

原帖由 chinatea 於 15-07-17 發表
回覆 LedTV 的帖子

咁我又係幫男人講野,男人厚多士就會死於非命架,好似8兩金咁,會唔會帶個仔去做童星呀?好 ...
唔係講做唔做童星,做童星唔代表要真係「賣個身」出黎架嘛

子爵府

為左係個圈生存, 佢地應該覺得係正常

水晶宮

而家咪就係出左個為錢出賣女架亞媽low.
<br><br>

子爵府

父母都有責任,錢唔係咁賺嘅

首頁
12345...7

尾頁

跳至