自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:VickyCY 的帖子

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ice_seiya 發表於 15-7-17 12:43
可能你哋覺得我誇張,但如果換轉係我自己親人嘅女,就算未必阻止到我都會出聲囉

...
我估D親人都係呢2日同我地一齊知...本書都出左街啦

伯爵府

回覆:大家一味鬧Celine她媽,我覺得唔公平

如果係我,我個女都係我話曬事喎,就算爸爸反對我認為啱既我都會照做,不過我c6一般好少反對我教女既嘢。所以,鬧埋其他姨媽姑姐就唔啱既。c媽就確係抵鬧啦

Ruph出世啦,2010

水晶宮

如果係我,搵外人幫個女影d咁既相,隨街賣,婚都有得離。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:仲有佢老豆呢?唔通佢得阿媽無老豆架咩?咁

原帖由 ice_seiya 於 15-07-17 發表
仲有佢老豆呢?唔通佢得阿媽無老豆架咩?咁都仲有爺爺嫲嫲婆婆姨媽姑姐啩?只要身為佢屋企人都有責任囉,一 ...
父母有責任,但都唔可以拉爺爺嫲嫲姨媽姑姐落水

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

唔係掛…誅九族咩…其他親戚邊關事?! 佢媽成日出黎回應,自然係鬧佢媽啦…

子爵府

傻的嗎
拉埋姨媽姑姐黎講

男爵府

我好好奇,呢兩個婆有無做野ga
淨系靠個女搵錢
今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

男爵府

老豆都要閙 但e媽姑姐關咩事 唔使祖宗18代呀化

子爵府

我反而覺得今次件事俾人over reacted左

別墅

最大問題係父母,見過佢兩母女真人,小妹妹都好似普通小朋友咁,但個亞媽就有d 星媽feel 咁,當時已經唔係咁鍾意佢,估唔到佢今次搞到個囡咁,唔鬧佢仲可以鬧邊個呀,但點都唔可以拉埋d 親人落水囉,佢真係難辭其咎!

珍珠宮

冷靜D, 又唔使話晒人地祖宗十八代.....

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+seaman1982+於+15-07-17+發表

原帖由 ice_seiya 於 15-07-17 發表
可能你哋覺得我誇張,但如果換轉係我自己親人嘅女,就算未必阻止到我都會出聲囉

...
你點知人地既姨媽姑姐有冇出過聲?

大宅

使唔使鬧埋全康講市民同康講政府?

珍珠宮

珍珠宮

畀面勳章

引用:其實呢度啲JM已經鬧得好溫和,discuss果邊

原帖由 maomaofafa 於 15-07-17 發表
其實呢度啲JM已經鬧得好溫和,discuss果邊先鬧得甘
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid ...
睇左.....個邊鬧得好到肉

複式洋房

好多女星都係阿媽跟出跟入多
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

係喎唔記得左!而家補鬧返得唔得?

輸入搜索內容

大宅

回覆:Toffeegirl 的帖子

廢物!

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/pe539b2f4d66bae008f6a54c99cf57173/faf3420b.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid81/p75b46f90ca53348e019f5a3930cd11b0/faf340b3.jpg[/img][img align=right]http://lilypie.com/cache5/4/020104013.png[/img]

首頁

尾頁

跳至