自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:美心妹妹寫真終於下架

做家長,要好好保護自己小朋友,不論男孩或女孩

大宅

可能父母都係發錢寒

男爵府

引用:情況同當年李蘊一樣,影完就聲淚俱下話自己

原帖由 ynwu 於 15-07-17 發表
情況同當年李蘊一樣,影完就聲淚俱下話自己無辜
所以宜家李蘊都係浮浮沉沉,太早成名累左個囡。。。

男爵府

引用:Quote:原帖由+sandypink+於+15-07-17+發表

原帖由 wingwing729 於 15-07-17 發表
佢話冇收錢㗎,影嚟做紀念
食care 喇! 無錢無利益我點都唔信, 影埋小朋友d 底底都叫留念, 自己影自己留飽去就算喇, 小朋友一張白紙, 俾個貪錢婆賣落火坑都唔知咩事

大宅

ynwu 發表於 15-7-17 20:49
情況同當年李蘊一樣,影完就聲淚俱下話自己無辜

呢單野當年有個fd話我知
影個陣李蘊同經理人都同意拍
係出左事一個屈尾十話便利唔岩...

男爵府

DHA勳章

男爵府

畀面勳章

穿底底D相D姿勢,唉

男爵府

開開心心過一天

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

glorio 發表於 15-7-18 00:13
穿底底D相D姿勢,唉
Just Like:
" Come on......"

別墅

佢賣本書唔收錢,我地點解要俾118買呢?無收錢?!用下個屁股腦諗都知講大話啦

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唉,點解可以為左錢咩都可以出賣?個女係自己十月懷胎生架,咁細個就要阿媽利用來搵錢,真係悲哀,睇到好心痛,而且好擔心,有d變態佬or戀童既...買左真係唔知會做d咩.點解有d咁既父母?想留念就要出寫真?去影樓一家大細一齊影都值得留念啦,再唔係可以自己影完自己私人珍藏,點解要同人分享呢??

別墅

次次有18以下妹出事, 冚世界都剩怪大人錯, 好話唔好聽當年嘅李蘊抑或今日嘅美心妹自己都實有發明星夢, 依家d細嘅唔係你迫佢就自然擺pose影寫真又廣告又訪問又簽名會... 唔係年紀細可愛樣就一定\"好天真好傻\"

水晶宮

冇童真嘅小朋友,冇乜好睇?D父母要睇,都日日對住自己小朋友,好過佢,正常男人要睇,買本發育再發育,有身材嘅。剩番要買佢本野嘅,唔通……

大宅

育兒性格勳章

引用:我覺得啲相應係只係媽咪同爸爸作留念回憶

原帖由 cav1557 於 15-07-17 發表
我覺得啲相應係只係媽咪同爸爸作留念回憶 而唔係眾大市民囉 個亞媽唔該反省下點做人母親啦

...
我覺得就算只係父母留念都唔應該影 mark 大個腿影低低的相,影這些相留念者直情變態,仲要公諸於世

試問佢媽媽有無為自己影咁樣的低低相留念呢?

男爵府

引用:次次有18以下妹出事, 冚世界都剩怪大人錯

原帖由 superlong 於 15-07-18 發表
次次有18以下妹出事, 冚世界都剩怪大人錯, 好話唔好聽當年嘅李蘊抑或今日嘅美心妹自己都實有發明星夢, 依 ...
6歲知咩吖,又唔係16歲

子爵府

唉,D名星艺人,如劉华,kelly, 都盡力保護个小朋友唔出鏡啦,當然佢地唔比人見係有关安全問題,但其中一定有少少原因係唔想小朋友太迷戀这些虚榮感。

子爵府

2023年兔年勳章

我覺得好嘔心,財迷心竅。
得嗰幾歲的女孩,理應像彩虹一般的美麗,但佢可憐到比家人當作搖錢樹也不知。仲要舉行簽名會!!
幫仔女影寫真好多父母都有,但僅限於私人或與好朋友分享,而絶非作售賣用途。
心靈上的創傷遠遠大於金錢,年紀輕輕的她將來在學校可能受到同學緋議,作為楊太又何曾想過後果?
絶不同情楊太,但她得到一個好大的教訓,希望她能在餘下的時間,給予一個愉快的童年給女兒!
27/11 就是我的大日子呀!!

大宅

回覆:潘白兔 的帖子

老實講,返學梗有口痕友對佢冷嘲熱諷,當然,人地把口講咩冇符。但當佢大,知道自己影過咁既相,真係。。。個阿媽只能話太無知,咁都唔覺pose 意淫,個阿媽都好天真爛漫下。係咪想紀念自己天真無邪呀?

大宅

回覆:wingwing729 的帖子

最怕因為呢件事,多左壞人留意細路女, 怕會傷害女孩

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 育兒性格勳章 想生BB熱投 熱血金章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

小朋友咁細就話唔識,做人爸母唔係咁架

首頁

尾頁

跳至