親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想知自助晚餐收費、食物的質數同有無烏蠅飛嚟飛去?

禁止訪問

別墅

引用:烏蠅 ?咪玩啦,國際酒店集團管理的酒店,

原帖由 tst1800 於 15-07-24 發表
烏蠅 ?咪玩啦,國際酒店集團管理的酒店,你估第三世界咩 ?
知就唔問啦

複式洋房

引用:想知自助晚餐收費、食物的質數同有無烏蠅飛

原帖由 882889 於 15-07-24 發表
我前年去食早餐,真是有烏蠅飛來飛去

侯爵府

我上年去,都真係有烏蠅的,不過唔係叫好多,幾隻咁囉!

lmy

大宅

引用:烏蠅+?咪玩啦,國際酒店集團管理的酒店,

原帖由 tst1800 於 15-07-24 發表
香港都有烏蠅拉,香港又係第三世界?

大宅

其實Legoland 對面個細mall 有幾間餐廳揀,食物質素也OK, 仲冇buffet 咁貴添。
你食过Legoland 的早餐,都未必想食dinner buffet.

別墅

回覆:最近有無人食過legoland自助餐呀?

多謝各位有用嘅回答

大宅

食過早餐真係麻麻地,晚餐未試過

伯爵府

晚餐都麻麻地好食

大宅

Ronnie1213 發表於 15-7-24 10:10
其實Legoland 對面個細mall 有幾間餐廳揀,食物質素也OK, 仲冇buffet 咁貴添。
你食过Legoland 的早餐,都 ...
有什麼餐廳推介?

珍珠宮

tst1800 發表於 15-7-24 01:47
我上次去檳城的酒店,都係國際酒店集團管理的,都有烏蠅飛來飛去

大宅

引用:Quote:Ronnie1213 發表於 15-7-24 10:10 其

原帖由 tinkerbell2004 於 15-07-25 發表
有什麼餐廳推介?
我哋食过泰國菜和Mexican 那間,食物OK 和不貴, 四大四小食了MYR200.

複式洋房

回覆:MissMaMa 的帖子

我上星期在legoland吃早晚餐,烏蠅跟我地搶食。

男爵府

引用:Quote:原帖由+882889+於+15-07-24+發表想知

原帖由 awmum 於 15-07-24 發表
我前年去食早餐,真是有烏蠅飛來飛去
無錯

男爵府

我上星期先去完,第一日食早餐無昆蟲,因為喺間房入面,少人d. 但第二日,喺大廳轉角位,有幾隻烏蠅成日「嬲」住我地d食物。但第一日,雖則房入面無,但喺麵包位,我係見到有一隻喺d麵包上面逗留,所以攪到我都費事食麵包

大宅

引用:我上星期在legoland吃早晚餐,烏蠅跟我地搶

原帖由 Cpboymama 於 15-07-26 發表
我上星期在legoland吃早晚餐,烏蠅跟我地搶食。
Dinner buffet 多嘢食嗎?算難食?諗緊喺Legoland 食buffet定去10車程嘅hotel Jen puteri habour 到食。
但問過包10人車來回要$400,好貴,治安唔好唔敢搭的士。同埋玩完一日應該幾攰,唔知出唔出去食好。

複式洋房

回覆:neela7783 的帖子

唔駛搭車出去食,隔離個細mall有Burger King , KFC, 有一間細台灣小食舖,泰國菜,及最少有2,3間西餐/cafe,商場尾有間餐廳有鉄板餐,睇落最貴都係HKD60左右!我只係中午食過Burger king, 抵食又好味!好過我一家三囗夜晚專登搭的士出去食海鮮,個人覺得唔抵!搭的士來回都要HKD160!

複式洋房

回覆:neela7783 的帖子

好一般,只是方便。C6話腸仔係基本野,但唔好食!

大宅

引用:好一般,只是方便。C6話腸仔係基本野,但唔

原帖由 Cpboymama 於 15-12-12 發表
好一般,只是方便。C6話腸仔係基本野,但唔好食!
我訂左dinner buffet

首頁

尾頁

跳至