自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

D學校,老師話報警影響校譽其實有無腦的?
報警,兩日後就無人記得
唔報警,再左瞞右瞞,人人經過都記得呢間學校大名
好似某小學咁
當初大事化小,眼不見為淨咁
而家好啦,目標達到啦
校譽仲名揚千里添
香港教育界部分人真係好反智

P.S. 打手們唔好告我
我知你望到的

侯爵府

畀面勳章

引用:D學校,老師話報警影響校譽其實有無腦的?

原帖由 出走到盡頭 於 15-07-25 發表
D學校,老師話報警影響校譽其實有無腦的?
報警,兩日後就無人記得
唔報警,再左瞞右瞞,人人經過都記得呢 ...
去到死因庭,仲要講大話,話小女孩似訓左暈左,仲叫律師話小女孩麻黄素超標所以意外失足跌落樓!!係人唔係人丫。讀咁多年書,做到老師,訓導主任,副校長,律師,係米食屎大架,真心想爆粗。人話都講唔出,仲賴指引唔清楚,係米咁乞衣丫。呢班人渣曰後出街遇意外,米駛旨意有人幫你報警call白車。可能講得涼薄左,但呢幾日見到單新聞真是氣難下!係人唔係人,頂,教育工作者,呸,人渣都唔配做!

Nice to meet you!

水晶宮

果班副校、老師係人渣垃圾,睇完咁多報導和法官的判詞,覺得吾可以等報應,要追究佢地。

侯爵府

畀面勳章

引用:果班副校、老師係人渣垃圾,睇完咁多報導和

原帖由 Jane1983 於 15-07-25 發表
果班副校、老師係人渣垃圾,睇完咁多報導和法官的判詞,覺得吾可以等報應,要追究佢地。 ...
拉佢地啦!

水晶宮

畀面勳章

回覆:學校對校譽的理解咁唔同ge

我睇法係.佢哋係為學校聲譽 定 為自己 都未知!!

侯爵府

畀面勳章

引用:我睇法係.佢哋係為學校聲譽 定 為自己 都未

原帖由 (Samantha) 於 15-07-25 發表
我睇法係.佢哋係為學校聲譽 定 為自己 都未知!!
可能愈揭愈臭!

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

唔知係咪真係為校譽,但我敢講個一刻佢地份工緊要過一條命

珍珠宮

虎到金來勳章

睇報紙望住個幾個所謂老師,嘩,個個都好似等退休食長糧咁款,肥c大隻,唔願做咁樣!

首頁

尾頁

跳至