親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

一個女仔第一次去新加坡住2晚,想搵平小小嘅boutique hotel, 住BURGIS, 牛車水定小印度區?小印度區係咪相對比較雜啲? (雖然新加坡治安好)有無人住過Big Hotel同Hotel 1929?

珍珠宮

覺得bugis 好d, 無甘雜同開闊d, 我上星期去住 hotel nuve, o.k. 的, 近夜市同亞拉伯街, 機場去吾洗轉線

大宅

引用:一個女仔第一次去新加坡住2晚,想搵平小小嘅

原帖由 jane1019 於 15-07-27 發表
一個女仔第一次去新加坡住2晚,想搵平小小嘅boutique hotel, 住BURGIS, 牛車水定小印度區?小印度區係咪相對 ...
個人認為牛車水會較小印度好,如一個人,可考慮入住青年旅舍,有女生房間,約4個女生一房,相對會較經濟

子爵府

回覆:stitch05 的帖子

牛車水好 d, 的士司機話日頭都唔係一個人去小印度 !

複式洋房

多謝各位意見呀!!原本都諗住CONFIRM住牛車水間1929, 點知之前係EXPEDIA HOLD左幾間酒店BOOKING,原來有一個睇錯左無得CANCEL架宜家唯有住係LAVENDER附近間J8.....見佢TRIP ADVISER排第一,希望好啦.....

複式洋房

Big Hotel 舊年住過,由Bugis 站行過去8~10mins
房非常細!! 2個人好迫,如果1個人的話ok,不過佢又唔係平...附近的話住ibis算

首頁

尾頁

跳至